Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50142

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorКухтин, М. В.
dc.contributor.authorKukhtyn, M. V.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:39Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:39Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationКухтин М. В. Підбір штамів та оцінка якості сирів з пліснявою / М. В. Кухтин // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 43. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50142-
dc.format.extent43
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.titleПідбір штамів та оцінка якості сирів з пліснявою
dc.title.alternativeSelection of strains and quality evaluation of mould cheeses
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Fox, P. F., McSweeney, L. H., Cogan, T. M., & Guinee, T. P. (2017). Fundamentals of Cheese Science. Springer.
dc.relation.references2. Малишок І. О.; Фролова Ю. М. «Цвілеві гриби як показник натуральності продуктів харчування». 2018. PhD Thesis. Сумський державний університет.
dc.relation.references3. Ryssel, A. A., et al. (2017). Cheese Ripening: A Review of the Biochemical and Microbial Changes
dc.relation.references4. Кухтин, М., Цісарик, О., Салата, В., Коваль, Г., & Климик, В. (2024). Біоконсервування твердого сичужного сиру з використанням бактеріофагів. Здоров'я людини і нації, (3), 47-58. references_en=
dc.relation.referencesen1. Fox, P. F., McSweeney, L. H., Cogan, T. M., & Guinee, T. P. (2017). Fundamentals of Cheese Science. Springer.
dc.relation.referencesen2. Malyshok I. O.; Frolova Yu. M. "Tsvilevi hryby yak pokaznyk naturalnosti produktiv kharchuvannia". 2018. PhD Thesis. Sumskyi derzhavnyi universytet.
dc.relation.referencesen3. Ryssel, A. A., et al. (2017). Cheese Ripening: A Review of the Biochemical and Microbial Changes
dc.relation.referencesen4. Kukhtyn, M., Tsisaryk, O., Salata, V., Koval, H., & Klymyk, V. (2024). Biokonservuvannia tverdoho sychuzhnoho syru z vykorystanniam bakteriofahiv. Zdorovia liudyny i natsii, (3), 47-58. references_en=
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage43
dc.citation.epage43
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Кухтин М. В. Підбір штамів та оцінка якості сирів з пліснявою // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 43.
dc.identifier.citationenAPAKukhtyn, M. V. (2025). Pidbir shtamiv ta otsinka yakosti syriv z plisniavoiu [Selection of strains and quality evaluation of mould cheeses]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 43. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOKukhtyn M. V. (2025) Pidbir shtamiv ta otsinka yakosti syriv z plisniavoiu [Selection of strains and quality evaluation of mould cheeses]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 43 [in Ukrainian].
Ebben a gyűjteményben:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!