Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50182
| Назва: | Bioprocessing of cereal products by enzymes and probiotic microorganisms |
| Автори: | Kaprelyants, L. V. Velichko, T. O. Pozhitkova, L. G. |
| Приналежність: | Odesa National University of Technology, Ukraine |
| Бібліографічний опис: | Kaprelyants L. V. Bioprocessing of cereal products by enzymes and probiotic microorganisms / L. V. Kaprelyants, T. O. Velichko, L. G. Pozhitkova // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 вересня 2025 р. — Tern. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — P. 94–95. — (Food chemistry, biochemistry, biotechnology, and functional foods). |
| Бібліографічне посилання: | Kaprelyants L. V., Pozhitkova L. G. Bioprocessing of cereal products by enzymes and probiotic microorganisms // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, Ternopil, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. P. 94–95. |
| Bibliographic citation (APA): | Kaprelyants, L. V., Velichko, T. O., & Pozhitkova, L. G. (2025). Bioprocessing of cereal products by enzymes and probiotic microorganisms. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 94-95.. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Kaprelyants L. V., Velichko T. O., Pozhitkova L. G. (2025) Bioprocessing of cereal products by enzymes and probiotic microorganisms. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 94-95. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата публікації: | 25-вер-2025 |
| Дата внесення: | 28-жов-2025 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| УДК: | 664.7 663.1 579.67 |
| Кількість сторінок: | 2 |
| Діапазон сторінок: | 94-95 |
| Початкова сторінка: | 94 |
| Кінцева сторінка: | 95 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50182 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://doi.org/10.1111/jfpp.15916 https://doi.org/10.21303/2504-5695.2019.00992 |
| Перелік літератури: | 1. Saini P., Kumar N., Kumar S., Mwaurah P. W., Singh V. A study of moisture dependent changes in engineering properties and debranning characteristics of purple wheat // Journal of Food Processing and Preservation. – 2021. – Vol. 45, № 11. – Article e15916. DOI: https://doi.org/10.1111/jfpp.15916 2. Kaprelyants L., Pozhitkova L., Buzhylov M. Application of co-bioprocessing techniques (enzymatic hydrolysis and fermentation) for improving the nutritional value of wheat bran as food functional ingredients // EUREKA: Life Sciences. – 2019. – № 5. – P. 31–45. DOI: https://doi.org/10.21303/2504-5695.2019.00992 |
| References: | 1. Saini P., Kumar N., Kumar S., Mwaurah P. W., Singh V. A study of moisture dependent changes in engineering properties and debranning characteristics of purple wheat, Journal of Food Processing and Preservation, 2021, Vol. 45, No 11, Article e15916. DOI: https://doi.org/10.1111/jfpp.15916 2. Kaprelyants L., Pozhitkova L., Buzhylov M. Application of co-bioprocessing techniques (enzymatic hydrolysis and fermentation) for improving the nutritional value of wheat bran as food functional ingredients, EUREKA: Life Sciences, 2019, No 5, P. 31–45. DOI: https://doi.org/10.21303/2504-5695.2019.00992 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Kaprelyants_L_V-Bioprocessing_of_cereal_94-95.pdf | 456,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Kaprelyants_L_V-Bioprocessing_of_cereal_94-95__COVER.png | 512,88 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.