กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50182

ชื่อเรื่อง: Bioprocessing of cereal products by enzymes and probiotic microorganisms
ผู้แต่ง: Kaprelyants, L. V.
Velichko, T. O.
Pozhitkova, L. G.
Affiliation: Odesa National University of Technology, Ukraine
Bibliographic description (Ukraine): Kaprelyants L. V. Bioprocessing of cereal products by enzymes and probiotic microorganisms / L. V. Kaprelyants, T. O. Velichko, L. G. Pozhitkova // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 вересня 2025 р. — Tern. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — P. 94–95. — (Food chemistry, biochemistry, biotechnology, and functional foods).
Bibliographic reference (2015): Kaprelyants L. V., Pozhitkova L. G. Bioprocessing of cereal products by enzymes and probiotic microorganisms // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, Ternopil, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. P. 94–95.
Bibliographic citation (APA): Kaprelyants, L. V., Velichko, T. O., & Pozhitkova, L. G. (2025). Bioprocessing of cereal products by enzymes and probiotic microorganisms. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 94-95..
Bibliographic citation (CHICAGO): Kaprelyants L. V., Velichko T. O., Pozhitkova L. G. (2025) Bioprocessing of cereal products by enzymes and probiotic microorganisms. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 94-95.
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
วันที่เผยแพร่: 25-กัน-2025
Date of entry: 28-ตุล-2025
สำนักพิมพ์: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664.7
663.1
579.67
Number of pages: 2
Page range: 94-95
Start page: 94
End page: 95
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50182
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
URL for reference material: https://doi.org/10.1111/jfpp.15916
https://doi.org/10.21303/2504-5695.2019.00992
References (Ukraine): 1. Saini P., Kumar N., Kumar S., Mwaurah P. W., Singh V. A study of moisture dependent changes in engineering properties and debranning characteristics of purple wheat // Journal of Food Processing and Preservation. – 2021. – Vol. 45, № 11. – Article e15916. DOI: https://doi.org/10.1111/jfpp.15916
2. Kaprelyants L., Pozhitkova L., Buzhylov M. Application of co-bioprocessing techniques (enzymatic hydrolysis and fermentation) for improving the nutritional value of wheat bran as food functional ingredients // EUREKA: Life Sciences. – 2019. – № 5. – P. 31–45. DOI: https://doi.org/10.21303/2504-5695.2019.00992
References (International): 1. Saini P., Kumar N., Kumar S., Mwaurah P. W., Singh V. A study of moisture dependent changes in engineering properties and debranning characteristics of purple wheat, Journal of Food Processing and Preservation, 2021, Vol. 45, No 11, Article e15916. DOI: https://doi.org/10.1111/jfpp.15916
2. Kaprelyants L., Pozhitkova L., Buzhylov M. Application of co-bioprocessing techniques (enzymatic hydrolysis and fermentation) for improving the nutritional value of wheat bran as food functional ingredients, EUREKA: Life Sciences, 2019, No 5, P. 31–45. DOI: https://doi.org/10.21303/2504-5695.2019.00992
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
ICFSI_2025_Kaprelyants_L_V-Bioprocessing_of_cereal_94-95.pdf456,7 kBAdobe PDFดู/เปิด
ICFSI_2025_Kaprelyants_L_V-Bioprocessing_of_cereal_94-95__COVER.png512,88 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น