Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50182
| Tytuł: | Bioprocessing of cereal products by enzymes and probiotic microorganisms |
| Authors: | Kaprelyants, L. V. Velichko, T. O. Pozhitkova, L. G. |
| Affiliation: | Odesa National University of Technology, Ukraine |
| Bibliographic description (Ukraine): | Kaprelyants L. V. Bioprocessing of cereal products by enzymes and probiotic microorganisms / L. V. Kaprelyants, T. O. Velichko, L. G. Pozhitkova // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 вересня 2025 р. — Tern. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — P. 94–95. — (Food chemistry, biochemistry, biotechnology, and functional foods). |
| Bibliographic reference (2015): | Kaprelyants L. V., Pozhitkova L. G. Bioprocessing of cereal products by enzymes and probiotic microorganisms // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, Ternopil, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. P. 94–95. |
| Bibliographic citation (APA): | Kaprelyants, L. V., Velichko, T. O., & Pozhitkova, L. G. (2025). Bioprocessing of cereal products by enzymes and probiotic microorganisms. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 94-95.. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Kaprelyants L. V., Velichko T. O., Pozhitkova L. G. (2025) Bioprocessing of cereal products by enzymes and probiotic microorganisms. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 94-95. |
| Część publikacji: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Data wydania: | 25-wrz-2025 |
| Date of entry: | 28-paź-2025 |
| Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| UDC: | 664.7 663.1 579.67 |
| Strony: | 2 |
| Zakres stron: | 94-95 |
| Główna strona: | 94 |
| Strona końcowa: | 95 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50182 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| Związane URL literatura: | https://doi.org/10.1111/jfpp.15916 https://doi.org/10.21303/2504-5695.2019.00992 |
| Wykaz piśmiennictwa: | 1. Saini P., Kumar N., Kumar S., Mwaurah P. W., Singh V. A study of moisture dependent changes in engineering properties and debranning characteristics of purple wheat // Journal of Food Processing and Preservation. – 2021. – Vol. 45, № 11. – Article e15916. DOI: https://doi.org/10.1111/jfpp.15916 2. Kaprelyants L., Pozhitkova L., Buzhylov M. Application of co-bioprocessing techniques (enzymatic hydrolysis and fermentation) for improving the nutritional value of wheat bran as food functional ingredients // EUREKA: Life Sciences. – 2019. – № 5. – P. 31–45. DOI: https://doi.org/10.21303/2504-5695.2019.00992 |
| References: | 1. Saini P., Kumar N., Kumar S., Mwaurah P. W., Singh V. A study of moisture dependent changes in engineering properties and debranning characteristics of purple wheat, Journal of Food Processing and Preservation, 2021, Vol. 45, No 11, Article e15916. DOI: https://doi.org/10.1111/jfpp.15916 2. Kaprelyants L., Pozhitkova L., Buzhylov M. Application of co-bioprocessing techniques (enzymatic hydrolysis and fermentation) for improving the nutritional value of wheat bran as food functional ingredients, EUREKA: Life Sciences, 2019, No 5, P. 31–45. DOI: https://doi.org/10.21303/2504-5695.2019.00992 |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Kaprelyants_L_V-Bioprocessing_of_cereal_94-95.pdf | 456,7 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ICFSI_2025_Kaprelyants_L_V-Bioprocessing_of_cereal_94-95__COVER.png | 512,88 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi