Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50182

Tytuł: Bioprocessing of cereal products by enzymes and probiotic microorganisms
Authors: Kaprelyants, L. V.
Velichko, T. O.
Pozhitkova, L. G.
Affiliation: Odesa National University of Technology, Ukraine
Bibliographic description (Ukraine): Kaprelyants L. V. Bioprocessing of cereal products by enzymes and probiotic microorganisms / L. V. Kaprelyants, T. O. Velichko, L. G. Pozhitkova // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 вересня 2025 р. — Tern. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — P. 94–95. — (Food chemistry, biochemistry, biotechnology, and functional foods).
Bibliographic reference (2015): Kaprelyants L. V., Pozhitkova L. G. Bioprocessing of cereal products by enzymes and probiotic microorganisms // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, Ternopil, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. P. 94–95.
Bibliographic citation (APA): Kaprelyants, L. V., Velichko, T. O., & Pozhitkova, L. G. (2025). Bioprocessing of cereal products by enzymes and probiotic microorganisms. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 94-95..
Bibliographic citation (CHICAGO): Kaprelyants L. V., Velichko T. O., Pozhitkova L. G. (2025) Bioprocessing of cereal products by enzymes and probiotic microorganisms. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 94-95.
Część publikacji: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Konferencja/wydarzenie: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Data wydania: 25-wrz-2025
Date of entry: 28-paź-2025
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664.7
663.1
579.67
Strony: 2
Zakres stron: 94-95
Główna strona: 94
Strona końcowa: 95
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50182
ISBN: 978-617-8751-03-6
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
Związane URL literatura: https://doi.org/10.1111/jfpp.15916
https://doi.org/10.21303/2504-5695.2019.00992
Wykaz piśmiennictwa: 1. Saini P., Kumar N., Kumar S., Mwaurah P. W., Singh V. A study of moisture dependent changes in engineering properties and debranning characteristics of purple wheat // Journal of Food Processing and Preservation. – 2021. – Vol. 45, № 11. – Article e15916. DOI: https://doi.org/10.1111/jfpp.15916
2. Kaprelyants L., Pozhitkova L., Buzhylov M. Application of co-bioprocessing techniques (enzymatic hydrolysis and fermentation) for improving the nutritional value of wheat bran as food functional ingredients // EUREKA: Life Sciences. – 2019. – № 5. – P. 31–45. DOI: https://doi.org/10.21303/2504-5695.2019.00992
References: 1. Saini P., Kumar N., Kumar S., Mwaurah P. W., Singh V. A study of moisture dependent changes in engineering properties and debranning characteristics of purple wheat, Journal of Food Processing and Preservation, 2021, Vol. 45, No 11, Article e15916. DOI: https://doi.org/10.1111/jfpp.15916
2. Kaprelyants L., Pozhitkova L., Buzhylov M. Application of co-bioprocessing techniques (enzymatic hydrolysis and fermentation) for improving the nutritional value of wheat bran as food functional ingredients, EUREKA: Life Sciences, 2019, No 5, P. 31–45. DOI: https://doi.org/10.21303/2504-5695.2019.00992
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi