Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50156

Назва: Пробіотики як функціональний компонент харчових продуктів
Інші назви: Probiotics as a functional component of food products
Автори: Бейко, Людмила Анатоліївна
Назарко, Ірина Степанівна
Beyko, L. A.
Nazarko, I.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Бейко Л. А. Пробіотики як функціональний компонент харчових продуктів / Людмила Анатоліївна Бейко, Ірина Степанівна Назарко // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 60–61. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Бібліографічне посилання: Бейко Л. А., Назарко І. С. Пробіотики як функціональний компонент харчових продуктів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 60–61.
Bibliographic citation (APA): Beyko, L. A., & Nazarko, I. (2025). Probiotyky yak funktsionalnyi komponent kharchovykh produktiv [Probiotics as a functional component of food products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 60-61. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Beyko L. A., Nazarko I. (2025) Probiotyky yak funktsionalnyi komponent kharchovykh produktiv [Probiotics as a functional component of food products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 60-61 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Конференція/захід: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Дата публікації: 25-вер-2025
Дата внесення: 28-жов-2025
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25 – 26 вересня 2025 р.
УДК: 664
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 60-61
Початкова сторінка: 60
Кінцева сторінка: 61
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50156
ISBN: 978-617-8751-03-6
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://www.bacterfield.com/uk/knowledge-centre/what-are-probiotics.html
Перелік літератури: 1. Наукове обгрунтування вдосконалення технології харчових продуктів нового покоління. Монографія під загальною редакцією доктора технічних наук, професора Л. В.Баль-Прилипко / Л. В .Баль -Прилипко та ін. ; НУБіП України. Київ, 2024.
2. Korkach, H. V., Kotuzaki, O. M., Khvostenko, K. V., & Makarova, O. V. Probiotics and Prebiotics – Functional Ingredients for the Confectionery Industry. Journal of Chemistry and Technologies, 2023-.32(1). Розглядається можливість введення пробіотиків й пребіотиків у кондитерські продукти, аналізуються способи збереження їх активності
3. https://www.bacterfield.com/uk/knowledge-centre/what-are-probiotics.html
References: 1. Naukove obhruntuvannia vdoskonalennia tekhnolohii kharchovykh produktiv novoho pokolinnia. monograph pid zahalnoiu redaktsiieiu doktora tekhnichnykh nauk, profesora L. V.Bal-Prylypko, L. V .Bal -Prylypko and other ; NUBiP Ukrainy. Kyiv, 2024.
2. Korkach, H. V., Kotuzaki, O. M., Khvostenko, K. V., & Makarova, O. V. Probiotics and Prebiotics – Functional Ingredients for the Confectionery Industry. Journal of Chemistry and Technologies, 2023-.32(1). Rozghliadaietsia mozhlyvist vvedennia probiotykiv y prebiotykiv u kondyterski produkty, analizuiutsia sposoby zberezhennia yikh aktyvnosti
3. https://www.bacterfield.com/uk/knowledge-centre/what-are-probiotics.html
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.