Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50156

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБейко, Людмила Анатоліївна
dc.contributor.authorНазарко, Ірина Степанівна
dc.contributor.authorBeyko, L. A.
dc.contributor.authorNazarko, I.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:41Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:41Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationБейко Л. А. Пробіотики як функціональний компонент харчових продуктів / Людмила Анатоліївна Бейко, Ірина Степанівна Назарко // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 60–61. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50156-
dc.format.extent60-61
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.relation.urihttps://www.bacterfield.com/uk/knowledge-centre/what-are-probiotics.html
dc.titleПробіотики як функціональний компонент харчових продуктів
dc.title.alternativeProbiotics as a functional component of food products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Наукове обгрунтування вдосконалення технології харчових продуктів нового покоління. Монографія під загальною редакцією доктора технічних наук, професора Л. В.Баль-Прилипко / Л. В .Баль -Прилипко та ін. ; НУБіП України. Київ, 2024.
dc.relation.references2. Korkach, H. V., Kotuzaki, O. M., Khvostenko, K. V., & Makarova, O. V. Probiotics and Prebiotics – Functional Ingredients for the Confectionery Industry. Journal of Chemistry and Technologies, 2023-.32(1). Розглядається можливість введення пробіотиків й пребіотиків у кондитерські продукти, аналізуються способи збереження їх активності
dc.relation.references3. https://www.bacterfield.com/uk/knowledge-centre/what-are-probiotics.html
dc.relation.referencesen1. Naukove obhruntuvannia vdoskonalennia tekhnolohii kharchovykh produktiv novoho pokolinnia. monograph pid zahalnoiu redaktsiieiu doktora tekhnichnykh nauk, profesora L. V.Bal-Prylypko, L. V .Bal -Prylypko and other ; NUBiP Ukrainy. Kyiv, 2024.
dc.relation.referencesen2. Korkach, H. V., Kotuzaki, O. M., Khvostenko, K. V., & Makarova, O. V. Probiotics and Prebiotics – Functional Ingredients for the Confectionery Industry. Journal of Chemistry and Technologies, 2023-.32(1). Rozghliadaietsia mozhlyvist vvedennia probiotykiv y prebiotykiv u kondyterski produkty, analizuiutsia sposoby zberezhennia yikh aktyvnosti
dc.relation.referencesen3. https://www.bacterfield.com/uk/knowledge-centre/what-are-probiotics.html
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage60
dc.citation.epage61
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Бейко Л. А., Назарко І. С. Пробіотики як функціональний компонент харчових продуктів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 60–61.
dc.identifier.citationenAPABeyko, L. A., & Nazarko, I. (2025). Probiotyky yak funktsionalnyi komponent kharchovykh produktiv [Probiotics as a functional component of food products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 60-61. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOBeyko L. A., Nazarko I. (2025) Probiotyky yak funktsionalnyi komponent kharchovykh produktiv [Probiotics as a functional component of food products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 60-61 [in Ukrainian].
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.