Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50156

Název: Пробіотики як функціональний компонент харчових продуктів
Další názvy: Probiotics as a functional component of food products
Autoři: Бейко, Людмила Анатоліївна
Назарко, Ірина Степанівна
Beyko, L. A.
Nazarko, I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Бейко Л. А. Пробіотики як функціональний компонент харчових продуктів / Людмила Анатоліївна Бейко, Ірина Степанівна Назарко // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 60–61. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic reference (2015): Бейко Л. А., Назарко І. С. Пробіотики як функціональний компонент харчових продуктів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 60–61.
Bibliographic citation (APA): Beyko, L. A., & Nazarko, I. (2025). Probiotyky yak funktsionalnyi komponent kharchovykh produktiv [Probiotics as a functional component of food products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 60-61. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Beyko L. A., Nazarko I. (2025) Probiotyky yak funktsionalnyi komponent kharchovykh produktiv [Probiotics as a functional component of food products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 60-61 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Datum vydání: 25-zář-2025
Date of entry: 28-říj-2025
Nakladatel: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664
Number of pages: 2
Page range: 60-61
Start page: 60
End page: 61
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50156
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
URL for reference material: https://www.bacterfield.com/uk/knowledge-centre/what-are-probiotics.html
References (Ukraine): 1. Наукове обгрунтування вдосконалення технології харчових продуктів нового покоління. Монографія під загальною редакцією доктора технічних наук, професора Л. В.Баль-Прилипко / Л. В .Баль -Прилипко та ін. ; НУБіП України. Київ, 2024.
2. Korkach, H. V., Kotuzaki, O. M., Khvostenko, K. V., & Makarova, O. V. Probiotics and Prebiotics – Functional Ingredients for the Confectionery Industry. Journal of Chemistry and Technologies, 2023-.32(1). Розглядається можливість введення пробіотиків й пребіотиків у кондитерські продукти, аналізуються способи збереження їх активності
3. https://www.bacterfield.com/uk/knowledge-centre/what-are-probiotics.html
References (International): 1. Naukove obhruntuvannia vdoskonalennia tekhnolohii kharchovykh produktiv novoho pokolinnia. monograph pid zahalnoiu redaktsiieiu doktora tekhnichnykh nauk, profesora L. V.Bal-Prylypko, L. V .Bal -Prylypko and other ; NUBiP Ukrainy. Kyiv, 2024.
2. Korkach, H. V., Kotuzaki, O. M., Khvostenko, K. V., & Makarova, O. V. Probiotics and Prebiotics – Functional Ingredients for the Confectionery Industry. Journal of Chemistry and Technologies, 2023-.32(1). Rozghliadaietsia mozhlyvist vvedennia probiotykiv y prebiotykiv u kondyterski produkty, analizuiutsia sposoby zberezhennia yikh aktyvnosti
3. https://www.bacterfield.com/uk/knowledge-centre/what-are-probiotics.html
Content type: Conference Abstract
Vyskytuje se v kolekcích:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.