Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50141
 
| Назва: | Застосування штучного інтелекту у харчовій хімії та технології: від аналітики до безпеки й розробки продуктів | 
| Інші назви: | Artificial intelligence in food chemistry and technology: from analytics to safety and product development | 
| Автори: | Стецишин, Ю. Stetsyshyn, Y. | 
| Приналежність: | Національний університет «Львівська політехніка», Україна | 
| Бібліографічний опис: | Стецишин Ю. Застосування штучного інтелекту у харчовій хімії та технології: від аналітики до безпеки й розробки продуктів / Ю. Стецишин // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 42. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | 
| Бібліографічне посилання: | Стецишин Ю. Застосування штучного інтелекту у харчовій хімії та технології: від аналітики до безпеки й розробки продуктів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 42. | 
| Bibliographic citation (APA): | Stetsyshyn, Y. (2025). Zastosuvannia shtuchnoho intelektu u kharchovii khimii ta tekhnolohii: vid analityky do bezpeky y rozrobky produktiv [Artificial intelligence in food chemistry and technology: from analytics to safety and product development]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 42. [in Ukrainian]. | 
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Stetsyshyn Y. (2025) Zastosuvannia shtuchnoho intelektu u kharchovii khimii ta tekhnolohii: vid analityky do bezpeky y rozrobky produktiv [Artificial intelligence in food chemistry and technology: from analytics to safety and product development]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 42 [in Ukrainian]. | 
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | 
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | 
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | 
| Дата публікації: | 25-вер-2025 | 
| Дата внесення: | 28-жов-2025 | 
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. | 
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil | 
| Часове охоплення: | 25 – 26 вересня 2025 р. | 
| УДК: | 004.8 664 | 
| Кількість сторінок: | 1 | 
| Діапазон сторінок: | 42 | 
| Початкова сторінка: | 42 | 
| Кінцева сторінка: | 42 | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50141 | 
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 | 
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 | 
| Перелік літератури: | 1. Wang, Y. (2025). Application of Artificial Intelligence in Food Industry: A Review. Agricultural Science and Food Processing, 2(2), 68-88. 2. Zhu, L., Spachos, P., Pensini, E., & Plataniotis, K. N. (2021). Deep learning and machine vision for food processing: A survey. Current Research in Food Science, 4, 233-249 3.Lin, Y., Ma, J., Wang, Q., & Sun, D. W. (2023). Applications of machine learning techniques for enhancing nondestructive food quality and safety detection. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 63(12), 1649-1669. | 
| References: | 1. Wang, Y. (2025). Application of Artificial Intelligence in Food Industry: A Review. Agricultural Science and Food Processing, 2(2), 68-88. 2. Zhu, L., Spachos, P., Pensini, E., & Plataniotis, K. N. (2021). Deep learning and machine vision for food processing: A survey. Current Research in Food Science, 4, 233-249 3.Lin, Y., Ma, J., Wang, Q., & Sun, D. W. (2023). Applications of machine learning techniques for enhancing nondestructive food quality and safety detection. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 63(12), 1649-1669. | 
| Тип вмісту: | Conference Abstract | 
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Stetsyshyn_Y-Artificial_intelligence_in_42.pdf | 272,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Stetsyshyn_Y-Artificial_intelligence_in_42__COVER.png | 366,93 kB | image/png | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
