Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50141
| Tytuł: | Застосування штучного інтелекту у харчовій хімії та технології: від аналітики до безпеки й розробки продуктів |
| Inne tytuły: | Artificial intelligence in food chemistry and technology: from analytics to safety and product development |
| Authors: | Стецишин, Ю. Stetsyshyn, Y. |
| Affiliation: | Національний університет «Львівська політехніка», Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Стецишин Ю. Застосування штучного інтелекту у харчовій хімії та технології: від аналітики до безпеки й розробки продуктів / Ю. Стецишин // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 42. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic reference (2015): | Стецишин Ю. Застосування штучного інтелекту у харчовій хімії та технології: від аналітики до безпеки й розробки продуктів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 42. |
| Bibliographic citation (APA): | Stetsyshyn, Y. (2025). Zastosuvannia shtuchnoho intelektu u kharchovii khimii ta tekhnolohii: vid analityky do bezpeky y rozrobky produktiv [Artificial intelligence in food chemistry and technology: from analytics to safety and product development]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 42. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Stetsyshyn Y. (2025) Zastosuvannia shtuchnoho intelektu u kharchovii khimii ta tekhnolohii: vid analityky do bezpeky y rozrobky produktiv [Artificial intelligence in food chemistry and technology: from analytics to safety and product development]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 42 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Data wydania: | 25-wrz-2025 |
| Date of entry: | 28-paź-2025 |
| Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| UDC: | 004.8 664 |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 42 |
| Główna strona: | 42 |
| Strona końcowa: | 42 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50141 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| Wykaz piśmiennictwa: | 1. Wang, Y. (2025). Application of Artificial Intelligence in Food Industry: A Review. Agricultural Science and Food Processing, 2(2), 68-88. 2. Zhu, L., Spachos, P., Pensini, E., & Plataniotis, K. N. (2021). Deep learning and machine vision for food processing: A survey. Current Research in Food Science, 4, 233-249 3.Lin, Y., Ma, J., Wang, Q., & Sun, D. W. (2023). Applications of machine learning techniques for enhancing nondestructive food quality and safety detection. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 63(12), 1649-1669. |
| References: | 1. Wang, Y. (2025). Application of Artificial Intelligence in Food Industry: A Review. Agricultural Science and Food Processing, 2(2), 68-88. 2. Zhu, L., Spachos, P., Pensini, E., & Plataniotis, K. N. (2021). Deep learning and machine vision for food processing: A survey. Current Research in Food Science, 4, 233-249 3.Lin, Y., Ma, J., Wang, Q., & Sun, D. W. (2023). Applications of machine learning techniques for enhancing nondestructive food quality and safety detection. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 63(12), 1649-1669. |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Stetsyshyn_Y-Artificial_intelligence_in_42.pdf | 272,2 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ICFSI_2025_Stetsyshyn_Y-Artificial_intelligence_in_42__COVER.png | 366,93 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi