Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50141
Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Стецишин, Ю. | |
| dc.contributor.author | Stetsyshyn, Y. | |
| dc.coverage.temporal | 25 – 26 вересня 2025 р. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T15:46:39Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-28T15:46:39Z | - |
| dc.date.created | 2025-09-25 | |
| dc.date.issued | 2025-09-25 | |
| dc.identifier.citation | Стецишин Ю. Застосування штучного інтелекту у харчовій хімії та технології: від аналітики до безпеки й розробки продуктів / Ю. Стецишин // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 42. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8751-03-6 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50141 | - |
| dc.format.extent | 42 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | |
| dc.title | Застосування штучного інтелекту у харчовій хімії та технології: від аналітики до безпеки й розробки продуктів | |
| dc.title.alternative | Artificial intelligence in food chemistry and technology: from analytics to safety and product development | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2025 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 004.8 | |
| dc.subject.udc | 664 | |
| dc.relation.references | 1. Wang, Y. (2025). Application of Artificial Intelligence in Food Industry: A Review. Agricultural Science and Food Processing, 2(2), 68-88. | |
| dc.relation.references | 2. Zhu, L., Spachos, P., Pensini, E., & Plataniotis, K. N. (2021). Deep learning and machine vision for food processing: A survey. Current Research in Food Science, 4, 233-249 | |
| dc.relation.references | 3.Lin, Y., Ma, J., Wang, Q., & Sun, D. W. (2023). Applications of machine learning techniques for enhancing nondestructive food quality and safety detection. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 63(12), 1649-1669. | |
| dc.relation.referencesen | 1. Wang, Y. (2025). Application of Artificial Intelligence in Food Industry: A Review. Agricultural Science and Food Processing, 2(2), 68-88. | |
| dc.relation.referencesen | 2. Zhu, L., Spachos, P., Pensini, E., & Plataniotis, K. N. (2021). Deep learning and machine vision for food processing: A survey. Current Research in Food Science, 4, 233-249 | |
| dc.relation.referencesen | 3.Lin, Y., Ma, J., Wang, Q., & Sun, D. W. (2023). Applications of machine learning techniques for enhancing nondestructive food quality and safety detection. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 63(12), 1649-1669. | |
| dc.contributor.affiliation | Національний університет «Львівська політехніка», Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.spage | 42 | |
| dc.citation.epage | 42 | |
| dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.identifier.citation2015 | Стецишин Ю. Застосування штучного інтелекту у харчовій хімії та технології: від аналітики до безпеки й розробки продуктів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 42. | |
| dc.identifier.citationenAPA | Stetsyshyn, Y. (2025). Zastosuvannia shtuchnoho intelektu u kharchovii khimii ta tekhnolohii: vid analityky do bezpeky y rozrobky produktiv [Artificial intelligence in food chemistry and technology: from analytics to safety and product development]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 42. [in Ukrainian]. | |
| dc.identifier.citationenCHICAGO | Stetsyshyn Y. (2025) Zastosuvannia shtuchnoho intelektu u kharchovii khimii ta tekhnolohii: vid analityky do bezpeky y rozrobky produktiv [Artificial intelligence in food chemistry and technology: from analytics to safety and product development]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 42 [in Ukrainian]. | |
| Appears in Collections: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Stetsyshyn_Y-Artificial_intelligence_in_42.pdf | 272,2 kB | Adobe PDF | View/Open | |
| ICFSI_2025_Stetsyshyn_Y-Artificial_intelligence_in_42__COVER.png | 366,93 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.