Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50141

Titre: Застосування штучного інтелекту у харчовій хімії та технології: від аналітики до безпеки й розробки продуктів
Autre(s) titre(s): Artificial intelligence in food chemistry and technology: from analytics to safety and product development
Auteur(s): Стецишин, Ю.
Stetsyshyn, Y.
Affiliation: Національний університет «Львівська політехніка», Україна
Bibliographic description (Ukraine): Стецишин Ю. Застосування штучного інтелекту у харчовій хімії та технології: від аналітики до безпеки й розробки продуктів / Ю. Стецишин // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 42. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Стецишин Ю. Застосування штучного інтелекту у харчовій хімії та технології: від аналітики до безпеки й розробки продуктів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 42.
Bibliographic citation (APA): Stetsyshyn, Y. (2025). Zastosuvannia shtuchnoho intelektu u kharchovii khimii ta tekhnolohii: vid analityky do bezpeky y rozrobky produktiv [Artificial intelligence in food chemistry and technology: from analytics to safety and product development]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 42. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Stetsyshyn Y. (2025) Zastosuvannia shtuchnoho intelektu u kharchovii khimii ta tekhnolohii: vid analityky do bezpeky y rozrobky produktiv [Artificial intelligence in food chemistry and technology: from analytics to safety and product development]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 42 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Date de publication: 25-sep-2025
Date of entry: 28-oct-2025
Editeur: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 004.8
664
Number of pages: 1
Page range: 42
Start page: 42
End page: 42
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50141
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
References (Ukraine): 1. Wang, Y. (2025). Application of Artificial Intelligence in Food Industry: A Review. Agricultural Science and Food Processing, 2(2), 68-88.
2. Zhu, L., Spachos, P., Pensini, E., & Plataniotis, K. N. (2021). Deep learning and machine vision for food processing: A survey. Current Research in Food Science, 4, 233-249
3.Lin, Y., Ma, J., Wang, Q., & Sun, D. W. (2023). Applications of machine learning techniques for enhancing nondestructive food quality and safety detection. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 63(12), 1649-1669.
References (International): 1. Wang, Y. (2025). Application of Artificial Intelligence in Food Industry: A Review. Agricultural Science and Food Processing, 2(2), 68-88.
2. Zhu, L., Spachos, P., Pensini, E., & Plataniotis, K. N. (2021). Deep learning and machine vision for food processing: A survey. Current Research in Food Science, 4, 233-249
3.Lin, Y., Ma, J., Wang, Q., & Sun, D. W. (2023). Applications of machine learning techniques for enhancing nondestructive food quality and safety detection. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 63(12), 1649-1669.
Content type: Conference Abstract
Collection(s) :Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
ICFSI_2025_Stetsyshyn_Y-Artificial_intelligence_in_42.pdf272,2 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir
ICFSI_2025_Stetsyshyn_Y-Artificial_intelligence_in_42__COVER.png366,93 kBimage/pngVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.