Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50173
| Назва: | Функціональні булочні вироби на основі нетрадиційних сортів борошна |
| Інші назви: | Functional bakery products based on non-traditional flour variety |
| Автори: | Кравченюк, Христина Юріївна Кошелюк, К. Л. Kravcheniuk, K. Koshelyuk, K. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Бібліографічний опис: | Кравченюк Х. Ю. Функціональні булочні вироби на основі нетрадиційних сортів борошна / Христина Юріївна Кравченюк, К. Л. Кошелюк // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 84. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Бібліографічне посилання: | Кравченюк Х. Ю., Кошелюк К. Л. Функціональні булочні вироби на основі нетрадиційних сортів борошна // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 84. |
| Bibliographic citation (APA): | Kravcheniuk, K., & Koshelyuk, K. (2025). Funktsionalni bulochni vyroby na osnovi netradytsiinykh sortiv boroshna [Functional bakery products based on non-traditional flour variety]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 84. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Kravcheniuk K., Koshelyuk K. (2025) Funktsionalni bulochni vyroby na osnovi netradytsiinykh sortiv boroshna [Functional bakery products based on non-traditional flour variety]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 84 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата публікації: | 25-вер-2025 |
| Дата внесення: | 28-жов-2025 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| УДК: | 664.6 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 84 |
| Початкова сторінка: | 84 |
| Кінцева сторінка: | 84 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50173 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://www.researchgate.net/publication/366086408 https://www.mdpi.com/2223-7747/14/2/207 |
| Перелік літератури: | 1. Improvement the texture and prebiotic properties of steam bun quality using cultivated banana (Musa ABB cv. Kluai 'Namwa') flour URL: https://www.researchgate.net/publication/366086408 (дата звернення 7.09.2025 2. The Physicochemical and Rheological Properties of Green Banana Flour–Wheat Flour Bread Substitutions URL: https://www.mdpi.com/2223-7747/14/2/207 (дата звернення 7.09.2025). |
| References: | 1. Improvement the texture and prebiotic properties of steam bun quality using cultivated banana (Musa ABB cv. Kluai 'Namwa') flour URL: https://www.researchgate.net/publication/366086408 (Date of appeal 7.09.2025 2. The Physicochemical and Rheological Properties of Green Banana Flour–Wheat Flour Bread Substitutions URL: https://www.mdpi.com/2223-7747/14/2/207 (Date of appeal 7.09.2025). |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Kravcheniuk_K-Functional_bakery_products_84.pdf | 274,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Kravcheniuk_K-Functional_bakery_products_84__COVER.png | 421,58 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.