Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50173
Tüm üstveri kaydı
| Dublin Core Alanı | Değer | Dil | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кравченюк, Христина Юріївна | |
| dc.contributor.author | Кошелюк, К. Л. | |
| dc.contributor.author | Kravcheniuk, K. | |
| dc.contributor.author | Koshelyuk, K. | |
| dc.coverage.temporal | 25 – 26 вересня 2025 р. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T15:46:42Z | - | 
| dc.date.available | 2025-10-28T15:46:42Z | - | 
| dc.date.created | 2025-09-25 | |
| dc.date.issued | 2025-09-25 | |
| dc.identifier.citation | Кравченюк Х. Ю. Функціональні булочні вироби на основі нетрадиційних сортів борошна / Христина Юріївна Кравченюк, К. Л. Кошелюк // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 84. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8751-03-6 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50173 | - | 
| dc.format.extent | 84 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | |
| dc.relation.uri | https://www.researchgate.net/publication/366086408 | |
| dc.relation.uri | https://www.mdpi.com/2223-7747/14/2/207 | |
| dc.title | Функціональні булочні вироби на основі нетрадиційних сортів борошна | |
| dc.title.alternative | Functional bakery products based on non-traditional flour variety | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2025 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 664.6 | |
| dc.relation.references | 1. Improvement the texture and prebiotic properties of steam bun quality using cultivated banana (Musa ABB cv. Kluai 'Namwa') flour URL: https://www.researchgate.net/publication/366086408 (дата звернення 7.09.2025 | |
| dc.relation.references | 2. The Physicochemical and Rheological Properties of Green Banana Flour–Wheat Flour Bread Substitutions URL: https://www.mdpi.com/2223-7747/14/2/207 (дата звернення 7.09.2025). | |
| dc.relation.referencesen | 1. Improvement the texture and prebiotic properties of steam bun quality using cultivated banana (Musa ABB cv. Kluai 'Namwa') flour URL: https://www.researchgate.net/publication/366086408 (Date of appeal 7.09.2025 | |
| dc.relation.referencesen | 2. The Physicochemical and Rheological Properties of Green Banana Flour–Wheat Flour Bread Substitutions URL: https://www.mdpi.com/2223-7747/14/2/207 (Date of appeal 7.09.2025). | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.spage | 84 | |
| dc.citation.epage | 84 | |
| dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.identifier.citation2015 | Кравченюк Х. Ю., Кошелюк К. Л. Функціональні булочні вироби на основі нетрадиційних сортів борошна // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 84. | |
| dc.identifier.citationenAPA | Kravcheniuk, K., & Koshelyuk, K. (2025). Funktsionalni bulochni vyroby na osnovi netradytsiinykh sortiv boroshna [Functional bakery products based on non-traditional flour variety]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 84. [in Ukrainian]. | |
| dc.identifier.citationenCHICAGO | Kravcheniuk K., Koshelyuk K. (2025) Funktsionalni bulochni vyroby na osnovi netradytsiinykh sortiv boroshna [Functional bakery products based on non-traditional flour variety]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 84 [in Ukrainian]. | |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Kravcheniuk_K-Functional_bakery_products_84.pdf | 274,9 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| ICFSI_2025_Kravcheniuk_K-Functional_bakery_products_84__COVER.png | 421,58 kB | image/png | Göster/Aç | 
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.