Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50173
| Titre: | Функціональні булочні вироби на основі нетрадиційних сортів борошна | 
| Autre(s) titre(s): | Functional bakery products based on non-traditional flour variety | 
| Auteur(s): | Кравченюк, Христина Юріївна Кошелюк, К. Л. Kravcheniuk, K. Koshelyuk, K.  | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Кравченюк Х. Ю. Функціональні булочні вироби на основі нетрадиційних сортів борошна / Христина Юріївна Кравченюк, К. Л. Кошелюк // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 84. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | 
| Bibliographic reference (2015): | Кравченюк Х. Ю., Кошелюк К. Л. Функціональні булочні вироби на основі нетрадиційних сортів борошна // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 84. | 
| Bibliographic citation (APA): | Kravcheniuk, K., & Koshelyuk, K. (2025). Funktsionalni bulochni vyroby na osnovi netradytsiinykh sortiv boroshna [Functional bakery products based on non-traditional flour variety]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 84. [in Ukrainian]. | 
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Kravcheniuk K., Koshelyuk K. (2025) Funktsionalni bulochni vyroby na osnovi netradytsiinykh sortiv boroshna [Functional bakery products based on non-traditional flour variety]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 84 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025  | 
| Conference/Event: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | 
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | 
| Date de publication: | 25-sep-2025 | 
| Date of entry: | 28-oct-2025 | 
| Editeur: | ФОП Паляниця В. А. | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil  | 
| Temporal Coverage: | 25 – 26 вересня 2025 р. | 
| UDC: | 664.6 | 
| Number of pages: | 1 | 
| Page range: | 84 | 
| Start page: | 84 | 
| End page: | 84 | 
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50173 | 
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025  | 
| URL for reference material: | https://www.researchgate.net/publication/366086408 https://www.mdpi.com/2223-7747/14/2/207  | 
| References (Ukraine): | 1. Improvement the texture and prebiotic properties of steam bun quality using cultivated banana (Musa ABB cv. Kluai 'Namwa') flour URL: https://www.researchgate.net/publication/366086408 (дата звернення 7.09.2025 2. The Physicochemical and Rheological Properties of Green Banana Flour–Wheat Flour Bread Substitutions URL: https://www.mdpi.com/2223-7747/14/2/207 (дата звернення 7.09.2025).  | 
| References (International): | 1. Improvement the texture and prebiotic properties of steam bun quality using cultivated banana (Musa ABB cv. Kluai 'Namwa') flour URL: https://www.researchgate.net/publication/366086408 (Date of appeal 7.09.2025 2. The Physicochemical and Rheological Properties of Green Banana Flour–Wheat Flour Bread Substitutions URL: https://www.mdpi.com/2223-7747/14/2/207 (Date of appeal 7.09.2025).  | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Collection(s) : | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | 
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Kravcheniuk_K-Functional_bakery_products_84.pdf | 274,9 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
| ICFSI_2025_Kravcheniuk_K-Functional_bakery_products_84__COVER.png | 421,58 kB | image/png | Voir/Ouvrir | 
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.