Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50173

Título : Функціональні булочні вироби на основі нетрадиційних сортів борошна
Otros títulos : Functional bakery products based on non-traditional flour variety
Autor : Кравченюк, Христина Юріївна
Кошелюк, К. Л.
Kravcheniuk, K.
Koshelyuk, K.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Кравченюк Х. Ю. Функціональні булочні вироби на основі нетрадиційних сортів борошна / Христина Юріївна Кравченюк, К. Л. Кошелюк // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 84. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic reference (2015): Кравченюк Х. Ю., Кошелюк К. Л. Функціональні булочні вироби на основі нетрадиційних сортів борошна // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 84.
Bibliographic citation (APA): Kravcheniuk, K., & Koshelyuk, K. (2025). Funktsionalni bulochni vyroby na osnovi netradytsiinykh sortiv boroshna [Functional bakery products based on non-traditional flour variety]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 84. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Kravcheniuk K., Koshelyuk K. (2025) Funktsionalni bulochni vyroby na osnovi netradytsiinykh sortiv boroshna [Functional bakery products based on non-traditional flour variety]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 84 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Fecha de publicación : 25-sep-2025
Date of entry: 28-oct-2025
Editorial : ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664.6
Number of pages: 1
Page range: 84
Start page: 84
End page: 84
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50173
ISBN : 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
URL for reference material: https://www.researchgate.net/publication/366086408
https://www.mdpi.com/2223-7747/14/2/207
References (Ukraine): 1. Improvement the texture and prebiotic properties of steam bun quality using cultivated banana (Musa ABB cv. Kluai 'Namwa') flour URL: https://www.researchgate.net/publication/366086408 (дата звернення 7.09.2025
2. The Physicochemical and Rheological Properties of Green Banana Flour–Wheat Flour Bread Substitutions URL: https://www.mdpi.com/2223-7747/14/2/207 (дата звернення 7.09.2025).
References (International): 1. Improvement the texture and prebiotic properties of steam bun quality using cultivated banana (Musa ABB cv. Kluai 'Namwa') flour URL: https://www.researchgate.net/publication/366086408 (Date of appeal 7.09.2025
2. The Physicochemical and Rheological Properties of Green Banana Flour–Wheat Flour Bread Substitutions URL: https://www.mdpi.com/2223-7747/14/2/207 (Date of appeal 7.09.2025).
Content type: Conference Abstract
Aparece en las colecciones: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.