Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50151

Назва: Вплив екстракту кардамону на показники якості йогурту
Інші назви: Influence of cardamom extract on yogurt quality indicators
Автори: Дмитренко, І. Т.
Поліщук, Г. Є.
Dmytrenko, I.
Polishchuk, G.
Приналежність: Національний університет харчових технологій, Україна
Бібліографічний опис: Дмитренко І. Т. Вплив екстракту кардамону на показники якості йогурту / І. Т. Дмитренко, Г. Є. Поліщук // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 54. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Бібліографічне посилання: Дмитренко І. Т., Поліщук Г. Є. Вплив екстракту кардамону на показники якості йогурту // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 54.
Bibliographic citation (APA): Dmytrenko, I., & Polishchuk, G. (2025). Vplyv ekstraktu kardamonu na pokaznyky yakosti yohurtu [Influence of cardamom extract on yogurt quality indicators]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 54. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Dmytrenko I., Polishchuk G. (2025) Vplyv ekstraktu kardamonu na pokaznyky yakosti yohurtu [Influence of cardamom extract on yogurt quality indicators]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 54 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Конференція/захід: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Дата публікації: 25-вер-2025
Дата внесення: 28-жов-2025
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25 – 26 вересня 2025 р.
УДК: 637.146.34
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 54
Початкова сторінка: 54
Кінцева сторінка: 54
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50151
ISBN: 978-617-8751-03-6
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2013.09.025
https://doi.org/10.31989/ffhd.v14i10.1454
https://doi.org/10.1111/j.1750-3841.2006.00051.x
Перелік літератури: 1. Vijayalakshmi V. I., Stuart C. S., Shirani G. (2024). Consumer acceptability and antioxidant potential of probiotic-yogurt with spices. Food Science and Technology, 55(1), 2014, 255-262. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2013.09.025.
2. Ismael F. N., Alameri Z. H. A., Kadhim A. A. еt al. (2024). Improving the sensory and chemical characteristics of functional yogurt fortified with cardamom extract (Elettaria cardamomum L.). Functional Foods in Health and Disease 2024; 14(10): 687-698. https://doi.org/10.31989/ffhd.v14i10.1454.
3. Kühn J., Considine T., Singh, H. (2006). Interactions of milk proteins and volatile flavor compounds: Implications in the development of protein foods. Journal of Food Science. 71. 72- 82. https://doi.org/10.1111/j.1750-3841.2006.00051.x.
References: 1. Vijayalakshmi V. I., Stuart C. S., Shirani G. (2024). Consumer acceptability and antioxidant potential of probiotic-yogurt with spices. Food Science and Technology, 55(1), 2014, 255-262. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2013.09.025.
2. Ismael F. N., Alameri Z. H. A., Kadhim A. A. et al. (2024). Improving the sensory and chemical characteristics of functional yogurt fortified with cardamom extract (Elettaria cardamomum L.). Functional Foods in Health and Disease 2024; 14(10): 687-698. https://doi.org/10.31989/ffhd.v14i10.1454.
3. Kühn J., Considine T., Singh, H. (2006). Interactions of milk proteins and volatile flavor compounds: Implications in the development of protein foods. Journal of Food Science. 71. 72- 82. https://doi.org/10.1111/j.1750-3841.2006.00051.x.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.