Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50151
| Başlık: | Вплив екстракту кардамону на показники якості йогурту |
| Diğer Başlıklar: | Influence of cardamom extract on yogurt quality indicators |
| Yazarlar: | Дмитренко, І. Т. Поліщук, Г. Є. Dmytrenko, I. Polishchuk, G. |
| Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Дмитренко І. Т. Вплив екстракту кардамону на показники якості йогурту / І. Т. Дмитренко, Г. Є. Поліщук // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 54. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic reference (2015): | Дмитренко І. Т., Поліщук Г. Є. Вплив екстракту кардамону на показники якості йогурту // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 54. |
| Bibliographic citation (APA): | Dmytrenko, I., & Polishchuk, G. (2025). Vplyv ekstraktu kardamonu na pokaznyky yakosti yohurtu [Influence of cardamom extract on yogurt quality indicators]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 54. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Dmytrenko I., Polishchuk G. (2025) Vplyv ekstraktu kardamonu na pokaznyky yakosti yohurtu [Influence of cardamom extract on yogurt quality indicators]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 54 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Conference/Event: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Yayın Tarihi: | 25-Eyl-2025 |
| Date of entry: | 28-Eki-2025 |
| Yayıncı: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| UDC: | 637.146.34 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 54 |
| Start page: | 54 |
| End page: | 54 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50151 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| URL for reference material: | https://doi.org/10.1016/j.lwt.2013.09.025 https://doi.org/10.31989/ffhd.v14i10.1454 https://doi.org/10.1111/j.1750-3841.2006.00051.x |
| References (Ukraine): | 1. Vijayalakshmi V. I., Stuart C. S., Shirani G. (2024). Consumer acceptability and antioxidant potential of probiotic-yogurt with spices. Food Science and Technology, 55(1), 2014, 255-262. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2013.09.025. 2. Ismael F. N., Alameri Z. H. A., Kadhim A. A. еt al. (2024). Improving the sensory and chemical characteristics of functional yogurt fortified with cardamom extract (Elettaria cardamomum L.). Functional Foods in Health and Disease 2024; 14(10): 687-698. https://doi.org/10.31989/ffhd.v14i10.1454. 3. Kühn J., Considine T., Singh, H. (2006). Interactions of milk proteins and volatile flavor compounds: Implications in the development of protein foods. Journal of Food Science. 71. 72- 82. https://doi.org/10.1111/j.1750-3841.2006.00051.x. |
| References (International): | 1. Vijayalakshmi V. I., Stuart C. S., Shirani G. (2024). Consumer acceptability and antioxidant potential of probiotic-yogurt with spices. Food Science and Technology, 55(1), 2014, 255-262. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2013.09.025. 2. Ismael F. N., Alameri Z. H. A., Kadhim A. A. et al. (2024). Improving the sensory and chemical characteristics of functional yogurt fortified with cardamom extract (Elettaria cardamomum L.). Functional Foods in Health and Disease 2024; 14(10): 687-698. https://doi.org/10.31989/ffhd.v14i10.1454. 3. Kühn J., Considine T., Singh, H. (2006). Interactions of milk proteins and volatile flavor compounds: Implications in the development of protein foods. Journal of Food Science. 71. 72- 82. https://doi.org/10.1111/j.1750-3841.2006.00051.x. |
| Content type: | Conference Abstract |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Dmytrenko_I-Influence_of_cardamom_extract_54.pdf | 455,54 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| ICFSI_2025_Dmytrenko_I-Influence_of_cardamom_extract_54__COVER.png | 505,34 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.