Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50151

Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorДмитренко, І. Т.
dc.contributor.authorПоліщук, Г. Є.
dc.contributor.authorDmytrenko, I.
dc.contributor.authorPolishchuk, G.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:40Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:40Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationДмитренко І. Т. Вплив екстракту кардамону на показники якості йогурту / І. Т. Дмитренко, Г. Є. Поліщук // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 54. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50151-
dc.format.extent54
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.relation.urihttps://doi.org/10.1016/j.lwt.2013.09.025
dc.relation.urihttps://doi.org/10.31989/ffhd.v14i10.1454
dc.relation.urihttps://doi.org/10.1111/j.1750-3841.2006.00051.x
dc.titleВплив екстракту кардамону на показники якості йогурту
dc.title.alternativeInfluence of cardamom extract on yogurt quality indicators
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc637.146.34
dc.relation.references1. Vijayalakshmi V. I., Stuart C. S., Shirani G. (2024). Consumer acceptability and antioxidant potential of probiotic-yogurt with spices. Food Science and Technology, 55(1), 2014, 255-262. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2013.09.025.
dc.relation.references2. Ismael F. N., Alameri Z. H. A., Kadhim A. A. еt al. (2024). Improving the sensory and chemical characteristics of functional yogurt fortified with cardamom extract (Elettaria cardamomum L.). Functional Foods in Health and Disease 2024; 14(10): 687-698. https://doi.org/10.31989/ffhd.v14i10.1454.
dc.relation.references3. Kühn J., Considine T., Singh, H. (2006). Interactions of milk proteins and volatile flavor compounds: Implications in the development of protein foods. Journal of Food Science. 71. 72- 82. https://doi.org/10.1111/j.1750-3841.2006.00051.x.
dc.relation.referencesen1. Vijayalakshmi V. I., Stuart C. S., Shirani G. (2024). Consumer acceptability and antioxidant potential of probiotic-yogurt with spices. Food Science and Technology, 55(1), 2014, 255-262. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2013.09.025.
dc.relation.referencesen2. Ismael F. N., Alameri Z. H. A., Kadhim A. A. et al. (2024). Improving the sensory and chemical characteristics of functional yogurt fortified with cardamom extract (Elettaria cardamomum L.). Functional Foods in Health and Disease 2024; 14(10): 687-698. https://doi.org/10.31989/ffhd.v14i10.1454.
dc.relation.referencesen3. Kühn J., Considine T., Singh, H. (2006). Interactions of milk proteins and volatile flavor compounds: Implications in the development of protein foods. Journal of Food Science. 71. 72- 82. https://doi.org/10.1111/j.1750-3841.2006.00051.x.
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage54
dc.citation.epage54
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Дмитренко І. Т., Поліщук Г. Є. Вплив екстракту кардамону на показники якості йогурту // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 54.
dc.identifier.citationenAPADmytrenko, I., & Polishchuk, G. (2025). Vplyv ekstraktu kardamonu na pokaznyky yakosti yohurtu [Influence of cardamom extract on yogurt quality indicators]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 54. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGODmytrenko I., Polishchuk G. (2025) Vplyv ekstraktu kardamonu na pokaznyky yakosti yohurtu [Influence of cardamom extract on yogurt quality indicators]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 54 [in Ukrainian].
Występuje w kolekcjach:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi