Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50151
Pełny rekord metadanych
| Pole DC | Wartość | Język |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Дмитренко, І. Т. | |
| dc.contributor.author | Поліщук, Г. Є. | |
| dc.contributor.author | Dmytrenko, I. | |
| dc.contributor.author | Polishchuk, G. | |
| dc.coverage.temporal | 25 – 26 вересня 2025 р. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T15:46:40Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-28T15:46:40Z | - |
| dc.date.created | 2025-09-25 | |
| dc.date.issued | 2025-09-25 | |
| dc.identifier.citation | Дмитренко І. Т. Вплив екстракту кардамону на показники якості йогурту / І. Т. Дмитренко, Г. Є. Поліщук // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 54. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8751-03-6 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50151 | - |
| dc.format.extent | 54 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | |
| dc.relation.uri | https://doi.org/10.1016/j.lwt.2013.09.025 | |
| dc.relation.uri | https://doi.org/10.31989/ffhd.v14i10.1454 | |
| dc.relation.uri | https://doi.org/10.1111/j.1750-3841.2006.00051.x | |
| dc.title | Вплив екстракту кардамону на показники якості йогурту | |
| dc.title.alternative | Influence of cardamom extract on yogurt quality indicators | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2025 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 637.146.34 | |
| dc.relation.references | 1. Vijayalakshmi V. I., Stuart C. S., Shirani G. (2024). Consumer acceptability and antioxidant potential of probiotic-yogurt with spices. Food Science and Technology, 55(1), 2014, 255-262. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2013.09.025. | |
| dc.relation.references | 2. Ismael F. N., Alameri Z. H. A., Kadhim A. A. еt al. (2024). Improving the sensory and chemical characteristics of functional yogurt fortified with cardamom extract (Elettaria cardamomum L.). Functional Foods in Health and Disease 2024; 14(10): 687-698. https://doi.org/10.31989/ffhd.v14i10.1454. | |
| dc.relation.references | 3. Kühn J., Considine T., Singh, H. (2006). Interactions of milk proteins and volatile flavor compounds: Implications in the development of protein foods. Journal of Food Science. 71. 72- 82. https://doi.org/10.1111/j.1750-3841.2006.00051.x. | |
| dc.relation.referencesen | 1. Vijayalakshmi V. I., Stuart C. S., Shirani G. (2024). Consumer acceptability and antioxidant potential of probiotic-yogurt with spices. Food Science and Technology, 55(1), 2014, 255-262. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2013.09.025. | |
| dc.relation.referencesen | 2. Ismael F. N., Alameri Z. H. A., Kadhim A. A. et al. (2024). Improving the sensory and chemical characteristics of functional yogurt fortified with cardamom extract (Elettaria cardamomum L.). Functional Foods in Health and Disease 2024; 14(10): 687-698. https://doi.org/10.31989/ffhd.v14i10.1454. | |
| dc.relation.referencesen | 3. Kühn J., Considine T., Singh, H. (2006). Interactions of milk proteins and volatile flavor compounds: Implications in the development of protein foods. Journal of Food Science. 71. 72- 82. https://doi.org/10.1111/j.1750-3841.2006.00051.x. | |
| dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.spage | 54 | |
| dc.citation.epage | 54 | |
| dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.identifier.citation2015 | Дмитренко І. Т., Поліщук Г. Є. Вплив екстракту кардамону на показники якості йогурту // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 54. | |
| dc.identifier.citationenAPA | Dmytrenko, I., & Polishchuk, G. (2025). Vplyv ekstraktu kardamonu na pokaznyky yakosti yohurtu [Influence of cardamom extract on yogurt quality indicators]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 54. [in Ukrainian]. | |
| dc.identifier.citationenCHICAGO | Dmytrenko I., Polishchuk G. (2025) Vplyv ekstraktu kardamonu na pokaznyky yakosti yohurtu [Influence of cardamom extract on yogurt quality indicators]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 54 [in Ukrainian]. | |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Dmytrenko_I-Influence_of_cardamom_extract_54.pdf | 455,54 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ICFSI_2025_Dmytrenko_I-Influence_of_cardamom_extract_54__COVER.png | 505,34 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi