Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50183

Başlık: Висолювання як метод отримання рідкого ізоляту люпинового білка: технологічні параметри та функціональні характеристики
Diğer Başlıklar: Salt-induced micelization as a method for obtaining liquid lupin protein isolate: technological parameters and functional characteristics
Yazarlar: Стець, М. Г.
Гавриляк, В. В.
Stets, M. G.
Havryliak, V. V.
Affiliation: Національний університет ͔«Львівська політехніка», Україна
Bibliographic description (Ukraine): Стець М. Г. Висолювання як метод отримання рідкого ізоляту люпинового білка: технологічні параметри та функціональні характеристики / М. Г. Стець, В. В. Гавриляк // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 96–97. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic reference (2015): Стець М. Г., Гавриляк В. В. Висолювання як метод отримання рідкого ізоляту люпинового білка: технологічні параметри та функціональні характеристики // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 96–97.
Bibliographic citation (APA): Stets, M. G., & Havryliak, V. V. (2025). Vysoliuvannia yak metod otrymannia ridkoho izoliatu liupynovoho bilka: tekhnolohichni parametry ta funktsionalni kharakterystyky [Salt-induced micelization as a method for obtaining liquid lupin protein isolate: technological parameters and functional characteristics]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 96-97. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Stets M. G., Havryliak V. V. (2025) Vysoliuvannia yak metod otrymannia ridkoho izoliatu liupynovoho bilka: tekhnolohichni parametry ta funktsionalni kharakterystyky [Salt-induced micelization as a method for obtaining liquid lupin protein isolate: technological parameters and functional characteristics]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 96-97 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Yayın Tarihi: 25-Eyl-2025
Date of entry: 28-Eki-2025
Yayıncı: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664
577.21
Number of pages: 2
Page range: 96-97
Start page: 96
End page: 97
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50183
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
References (Ukraine): 1. B. Lo, S. Kasapis, A. Farahnaky, Lupin protein: Isolation and techno-functional properties, a review, Food Hydrocoll. 112 (2021) 106318.
2. S. Chukwuejim, A. Utioh, T.D. Choi, R.E. Aluko, Lupin seed proteins: A comprehensive review of composition, extraction technologies, food functionality, and health benefits, Food Rev. Intl. 40 (2) (2024) 691–714.
3. S. Shrestha, L. van’t Hag, V.S. Haritos, S. Dhital, Lupin proteins: structure, isolation and application, Trends Food Sci. Technol. 116 (2021) 928–939.
4. Teferra, Tadesse & Simachew, Yikeber. Isoelectric point isolation and characterization of proteins from lupine cultivars as influenced by chemical and thermal treatments. Heliyon. (2023). 9.
References (International): 1. B. Lo, S. Kasapis, A. Farahnaky, Lupin protein: Isolation and techno-functional properties, a review, Food Hydrocoll. 112 (2021) 106318.
2. S. Chukwuejim, A. Utioh, T.D. Choi, R.E. Aluko, Lupin seed proteins: A comprehensive review of composition, extraction technologies, food functionality, and health benefits, Food Rev. Intl. 40 (2) (2024) 691–714.
3. S. Shrestha, L. van’t Hag, V.S. Haritos, S. Dhital, Lupin proteins: structure, isolation and application, Trends Food Sci. Technol. 116 (2021) 928–939.
4. Teferra, Tadesse & Simachew, Yikeber. Isoelectric point isolation and characterization of proteins from lupine cultivars as influenced by chemical and thermal treatments. Heliyon. (2023). 9.
Content type: Conference Abstract
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.