Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50183
| Назва: | Висолювання як метод отримання рідкого ізоляту люпинового білка: технологічні параметри та функціональні характеристики |
| Інші назви: | Salt-induced micelization as a method for obtaining liquid lupin protein isolate: technological parameters and functional characteristics |
| Автори: | Стець, М. Г. Гавриляк, В. В. Stets, M. G. Havryliak, V. V. |
| Приналежність: | Національний університет ͔«Львівська політехніка», Україна |
| Бібліографічний опис: | Стець М. Г. Висолювання як метод отримання рідкого ізоляту люпинового білка: технологічні параметри та функціональні характеристики / М. Г. Стець, В. В. Гавриляк // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 96–97. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Бібліографічне посилання: | Стець М. Г., Гавриляк В. В. Висолювання як метод отримання рідкого ізоляту люпинового білка: технологічні параметри та функціональні характеристики // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 96–97. |
| Bibliographic citation (APA): | Stets, M. G., & Havryliak, V. V. (2025). Vysoliuvannia yak metod otrymannia ridkoho izoliatu liupynovoho bilka: tekhnolohichni parametry ta funktsionalni kharakterystyky [Salt-induced micelization as a method for obtaining liquid lupin protein isolate: technological parameters and functional characteristics]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 96-97. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Stets M. G., Havryliak V. V. (2025) Vysoliuvannia yak metod otrymannia ridkoho izoliatu liupynovoho bilka: tekhnolohichni parametry ta funktsionalni kharakterystyky [Salt-induced micelization as a method for obtaining liquid lupin protein isolate: technological parameters and functional characteristics]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 96-97 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата публікації: | 25-вер-2025 |
| Дата внесення: | 28-жов-2025 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| УДК: | 664 577.21 |
| Кількість сторінок: | 2 |
| Діапазон сторінок: | 96-97 |
| Початкова сторінка: | 96 |
| Кінцева сторінка: | 97 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50183 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| Перелік літератури: | 1. B. Lo, S. Kasapis, A. Farahnaky, Lupin protein: Isolation and techno-functional properties, a review, Food Hydrocoll. 112 (2021) 106318. 2. S. Chukwuejim, A. Utioh, T.D. Choi, R.E. Aluko, Lupin seed proteins: A comprehensive review of composition, extraction technologies, food functionality, and health benefits, Food Rev. Intl. 40 (2) (2024) 691–714. 3. S. Shrestha, L. van’t Hag, V.S. Haritos, S. Dhital, Lupin proteins: structure, isolation and application, Trends Food Sci. Technol. 116 (2021) 928–939. 4. Teferra, Tadesse & Simachew, Yikeber. Isoelectric point isolation and characterization of proteins from lupine cultivars as influenced by chemical and thermal treatments. Heliyon. (2023). 9. |
| References: | 1. B. Lo, S. Kasapis, A. Farahnaky, Lupin protein: Isolation and techno-functional properties, a review, Food Hydrocoll. 112 (2021) 106318. 2. S. Chukwuejim, A. Utioh, T.D. Choi, R.E. Aluko, Lupin seed proteins: A comprehensive review of composition, extraction technologies, food functionality, and health benefits, Food Rev. Intl. 40 (2) (2024) 691–714. 3. S. Shrestha, L. van’t Hag, V.S. Haritos, S. Dhital, Lupin proteins: structure, isolation and application, Trends Food Sci. Technol. 116 (2021) 928–939. 4. Teferra, Tadesse & Simachew, Yikeber. Isoelectric point isolation and characterization of proteins from lupine cultivars as influenced by chemical and thermal treatments. Heliyon. (2023). 9. |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Stets_M_G-Salt_induced_micelization_96-97.pdf | 543,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Stets_M_G-Salt_induced_micelization_96-97__COVER.png | 500,04 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.