Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50183
| Заглавие: | Висолювання як метод отримання рідкого ізоляту люпинового білка: технологічні параметри та функціональні характеристики |
| Други Заглавия: | Salt-induced micelization as a method for obtaining liquid lupin protein isolate: technological parameters and functional characteristics |
| Автори: | Стець, М. Г. Гавриляк, В. В. Stets, M. G. Havryliak, V. V. |
| Affiliation: | Національний університет ͔«Львівська політехніка», Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Стець М. Г. Висолювання як метод отримання рідкого ізоляту люпинового білка: технологічні параметри та функціональні характеристики / М. Г. Стець, В. В. Гавриляк // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 96–97. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic reference (2015): | Стець М. Г., Гавриляк В. В. Висолювання як метод отримання рідкого ізоляту люпинового білка: технологічні параметри та функціональні характеристики // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 96–97. |
| Bibliographic citation (APA): | Stets, M. G., & Havryliak, V. V. (2025). Vysoliuvannia yak metod otrymannia ridkoho izoliatu liupynovoho bilka: tekhnolohichni parametry ta funktsionalni kharakterystyky [Salt-induced micelization as a method for obtaining liquid lupin protein isolate: technological parameters and functional characteristics]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 96-97. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Stets M. G., Havryliak V. V. (2025) Vysoliuvannia yak metod otrymannia ridkoho izoliatu liupynovoho bilka: tekhnolohichni parametry ta funktsionalni kharakterystyky [Salt-induced micelization as a method for obtaining liquid lupin protein isolate: technological parameters and functional characteristics]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 96-97 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Conference/Event: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата на Публикуване: | 25-Сеп-2025 |
| Date of entry: | 28-Окт-2025 |
| Издател: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| UDC: | 664 577.21 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 96-97 |
| Start page: | 96 |
| End page: | 97 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50183 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| References (Ukraine): | 1. B. Lo, S. Kasapis, A. Farahnaky, Lupin protein: Isolation and techno-functional properties, a review, Food Hydrocoll. 112 (2021) 106318. 2. S. Chukwuejim, A. Utioh, T.D. Choi, R.E. Aluko, Lupin seed proteins: A comprehensive review of composition, extraction technologies, food functionality, and health benefits, Food Rev. Intl. 40 (2) (2024) 691–714. 3. S. Shrestha, L. van’t Hag, V.S. Haritos, S. Dhital, Lupin proteins: structure, isolation and application, Trends Food Sci. Technol. 116 (2021) 928–939. 4. Teferra, Tadesse & Simachew, Yikeber. Isoelectric point isolation and characterization of proteins from lupine cultivars as influenced by chemical and thermal treatments. Heliyon. (2023). 9. |
| References (International): | 1. B. Lo, S. Kasapis, A. Farahnaky, Lupin protein: Isolation and techno-functional properties, a review, Food Hydrocoll. 112 (2021) 106318. 2. S. Chukwuejim, A. Utioh, T.D. Choi, R.E. Aluko, Lupin seed proteins: A comprehensive review of composition, extraction technologies, food functionality, and health benefits, Food Rev. Intl. 40 (2) (2024) 691–714. 3. S. Shrestha, L. van’t Hag, V.S. Haritos, S. Dhital, Lupin proteins: structure, isolation and application, Trends Food Sci. Technol. 116 (2021) 928–939. 4. Teferra, Tadesse & Simachew, Yikeber. Isoelectric point isolation and characterization of proteins from lupine cultivars as influenced by chemical and thermal treatments. Heliyon. (2023). 9. |
| Content type: | Conference Abstract |
| Показва се в Колекции: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Stets_M_G-Salt_induced_micelization_96-97.pdf | 543,04 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
| ICFSI_2025_Stets_M_G-Salt_induced_micelization_96-97__COVER.png | 500,04 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.