Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50189

Tytuł: Застосування модифікованої упаковки для подовження терміну зберігання курячого філе
Authors: Пасічний, В. М.
Святненко, Р. С.
Маринін, А. І.
Affiliation: Національний університет харчових технологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Пасічний В. М. Застосування модифікованої упаковки для подовження терміну зберігання курячого філе / В. М. Пасічний, Р. С. Святненко, А. І. Маринін // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 110. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Пасічний В. М., Маринін А. І. Застосування модифікованої упаковки для подовження терміну зберігання курячого філе // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 110.
Bibliographic citation (APA): Pasichnyi, V. M., Sviatnenko, R. S., & Marynin, A. I. (2025). Zastosuvannia modyfikovanoi upakovky dlia podovzhennia terminu zberihannia kuriachoho file. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 110. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Pasichnyi V. M., Sviatnenko R. S., Marynin A. I. (2025) Zastosuvannia modyfikovanoi upakovky dlia podovzhennia terminu zberihannia kuriachoho file. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 110 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Konferencja/wydarzenie: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Data wydania: 25-wrz-2025
Date of entry: 28-paź-2025
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 631.53
658.562
Strony: 1
Zakres stron: 110
Główna strona: 110
Strona końcowa: 110
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50189
ISBN: 978-617-8751-03-6
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
Wykaz piśmiennictwa: 1. Маринін, А., Пасічний, В., Святненко, Р., Миколів, І., & Майстренко, О. (2025). Застосування модифікованої упаковки для подовження терміну придатності філе з червоного м'яса курчат-бройлерів. Інновації та технології в сфері послуг і харчування, (2 (16)), 70-74.
2. Маринін А.І. Шевченко, О. Ю., Пасічний, В. М., Святненко, Р. С. Гармаш Д.В., Бортнічук О.В. (2025). Дослідження ефективності активного пакування для зберігання білого м’яса курчат-бройлерів. Вчені записки ТНУ імені В. І. Вернадського. Серія: Технічні науки. Том 36 (75) № 2. Частина 1. С. 195-199.
References: 1. Marynin, A., Pasichnyi, V., Sviatnenko, R., Mykoliv, I., & Maistrenko, O. (2025). Zastosuvannia modyfikovanoi upakovky dlia podovzhennia terminu prydatnosti file z chervonoho miasa kurchat-broileriv. Innovatsii ta tekhnolohii v sferi posluh i kharchuvannia, (2 (16)), 70-74.
2. Marynin A.I. Shevchenko, O. Yu., Pasichnyi, V. M., Sviatnenko, R. S. Harmash D.V., Bortnichuk O.V. (2025). Doslidzhennia efektyvnosti aktyvnoho pakuvannia dlia zberihannia biloho miasa kurchat-broileriv. Vcheni zapysky TNU imeni V. I. Vernadskoho. Serie: Tekhnichni nauky. V. 36 (75) No 2. Part 1. P. 195-199.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi