Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50189
| Назва: | Застосування модифікованої упаковки для подовження терміну зберігання курячого філе |
| Автори: | Пасічний, В. М. Святненко, Р. С. Маринін, А. І. |
| Приналежність: | Національний університет харчових технологій, Україна |
| Бібліографічний опис: | Пасічний В. М. Застосування модифікованої упаковки для подовження терміну зберігання курячого філе / В. М. Пасічний, Р. С. Святненко, А. І. Маринін // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 110. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
| Бібліографічне посилання: | Пасічний В. М., Маринін А. І. Застосування модифікованої упаковки для подовження терміну зберігання курячого філе // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 110. |
| Bibliographic citation (APA): | Pasichnyi, V. M., Sviatnenko, R. S., & Marynin, A. I. (2025). Zastosuvannia modyfikovanoi upakovky dlia podovzhennia terminu zberihannia kuriachoho file. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 110. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Pasichnyi V. M., Sviatnenko R. S., Marynin A. I. (2025) Zastosuvannia modyfikovanoi upakovky dlia podovzhennia terminu zberihannia kuriachoho file. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 110 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата публікації: | 25-вер-2025 |
| Дата внесення: | 28-жов-2025 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| УДК: | 631.53 658.562 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 110 |
| Початкова сторінка: | 110 |
| Кінцева сторінка: | 110 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50189 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| Перелік літератури: | 1. Маринін, А., Пасічний, В., Святненко, Р., Миколів, І., & Майстренко, О. (2025). Застосування модифікованої упаковки для подовження терміну придатності філе з червоного м'яса курчат-бройлерів. Інновації та технології в сфері послуг і харчування, (2 (16)), 70-74. 2. Маринін А.І. Шевченко, О. Ю., Пасічний, В. М., Святненко, Р. С. Гармаш Д.В., Бортнічук О.В. (2025). Дослідження ефективності активного пакування для зберігання білого м’яса курчат-бройлерів. Вчені записки ТНУ імені В. І. Вернадського. Серія: Технічні науки. Том 36 (75) № 2. Частина 1. С. 195-199. |
| References: | 1. Marynin, A., Pasichnyi, V., Sviatnenko, R., Mykoliv, I., & Maistrenko, O. (2025). Zastosuvannia modyfikovanoi upakovky dlia podovzhennia terminu prydatnosti file z chervonoho miasa kurchat-broileriv. Innovatsii ta tekhnolohii v sferi posluh i kharchuvannia, (2 (16)), 70-74. 2. Marynin A.I. Shevchenko, O. Yu., Pasichnyi, V. M., Sviatnenko, R. S. Harmash D.V., Bortnichuk O.V. (2025). Doslidzhennia efektyvnosti aktyvnoho pakuvannia dlia zberihannia biloho miasa kurchat-broileriv. Vcheni zapysky TNU imeni V. I. Vernadskoho. Serie: Tekhnichni nauky. V. 36 (75) No 2. Part 1. P. 195-199. |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Pasichnyi_V_M-Zastosuvannia_modyfikovanoi_110.pdf | 274,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Pasichnyi_V_M-Zastosuvannia_modyfikovanoi_110__COVER.png | 464,21 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.