Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50189

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПасічний, В. М.
dc.contributor.authorСвятненко, Р. С.
dc.contributor.authorМаринін, А. І.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:43Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:43Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationПасічний В. М. Застосування модифікованої упаковки для подовження терміну зберігання курячого філе / В. М. Пасічний, Р. С. Святненко, А. І. Маринін // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 110. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50189-
dc.format.extent110
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.titleЗастосування модифікованої упаковки для подовження терміну зберігання курячого філе
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc631.53
dc.subject.udc658.562
dc.relation.references1. Маринін, А., Пасічний, В., Святненко, Р., Миколів, І., & Майстренко, О. (2025). Застосування модифікованої упаковки для подовження терміну придатності філе з червоного м'яса курчат-бройлерів. Інновації та технології в сфері послуг і харчування, (2 (16)), 70-74.
dc.relation.references2. Маринін А.І. Шевченко, О. Ю., Пасічний, В. М., Святненко, Р. С. Гармаш Д.В., Бортнічук О.В. (2025). Дослідження ефективності активного пакування для зберігання білого м’яса курчат-бройлерів. Вчені записки ТНУ імені В. І. Вернадського. Серія: Технічні науки. Том 36 (75) № 2. Частина 1. С. 195-199.
dc.relation.referencesen1. Marynin, A., Pasichnyi, V., Sviatnenko, R., Mykoliv, I., & Maistrenko, O. (2025). Zastosuvannia modyfikovanoi upakovky dlia podovzhennia terminu prydatnosti file z chervonoho miasa kurchat-broileriv. Innovatsii ta tekhnolohii v sferi posluh i kharchuvannia, (2 (16)), 70-74.
dc.relation.referencesen2. Marynin A.I. Shevchenko, O. Yu., Pasichnyi, V. M., Sviatnenko, R. S. Harmash D.V., Bortnichuk O.V. (2025). Doslidzhennia efektyvnosti aktyvnoho pakuvannia dlia zberihannia biloho miasa kurchat-broileriv. Vcheni zapysky TNU imeni V. I. Vernadskoho. Serie: Tekhnichni nauky. V. 36 (75) No 2. Part 1. P. 195-199.
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage110
dc.citation.epage110
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Пасічний В. М., Маринін А. І. Застосування модифікованої упаковки для подовження терміну зберігання курячого філе // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 110.
dc.identifier.citationenAPAPasichnyi, V. M., Sviatnenko, R. S., & Marynin, A. I. (2025). Zastosuvannia modyfikovanoi upakovky dlia podovzhennia terminu zberihannia kuriachoho file. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 110. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOPasichnyi V. M., Sviatnenko R. S., Marynin A. I. (2025) Zastosuvannia modyfikovanoi upakovky dlia podovzhennia terminu zberihannia kuriachoho file. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 110 [in Ukrainian].
Appears in Collections:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.