Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50189

Title: Застосування модифікованої упаковки для подовження терміну зберігання курячого філе
Authors: Пасічний, В. М.
Святненко, Р. С.
Маринін, А. І.
Affiliation: Національний університет харчових технологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Пасічний В. М. Застосування модифікованої упаковки для подовження терміну зберігання курячого філе / В. М. Пасічний, Р. С. Святненко, А. І. Маринін // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 110. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Пасічний В. М., Маринін А. І. Застосування модифікованої упаковки для подовження терміну зберігання курячого філе // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 110.
Bibliographic citation (APA): Pasichnyi, V. M., Sviatnenko, R. S., & Marynin, A. I. (2025). Zastosuvannia modyfikovanoi upakovky dlia podovzhennia terminu zberihannia kuriachoho file. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 110. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Pasichnyi V. M., Sviatnenko R. S., Marynin A. I. (2025) Zastosuvannia modyfikovanoi upakovky dlia podovzhennia terminu zberihannia kuriachoho file. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 110 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Issue Date: 25-sze-2025
Date of entry: 28-okt-2025
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 631.53
658.562
Number of pages: 1
Page range: 110
Start page: 110
End page: 110
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50189
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
References (Ukraine): 1. Маринін, А., Пасічний, В., Святненко, Р., Миколів, І., & Майстренко, О. (2025). Застосування модифікованої упаковки для подовження терміну придатності філе з червоного м'яса курчат-бройлерів. Інновації та технології в сфері послуг і харчування, (2 (16)), 70-74.
2. Маринін А.І. Шевченко, О. Ю., Пасічний, В. М., Святненко, Р. С. Гармаш Д.В., Бортнічук О.В. (2025). Дослідження ефективності активного пакування для зберігання білого м’яса курчат-бройлерів. Вчені записки ТНУ імені В. І. Вернадського. Серія: Технічні науки. Том 36 (75) № 2. Частина 1. С. 195-199.
References (International): 1. Marynin, A., Pasichnyi, V., Sviatnenko, R., Mykoliv, I., & Maistrenko, O. (2025). Zastosuvannia modyfikovanoi upakovky dlia podovzhennia terminu prydatnosti file z chervonoho miasa kurchat-broileriv. Innovatsii ta tekhnolohii v sferi posluh i kharchuvannia, (2 (16)), 70-74.
2. Marynin A.I. Shevchenko, O. Yu., Pasichnyi, V. M., Sviatnenko, R. S. Harmash D.V., Bortnichuk O.V. (2025). Doslidzhennia efektyvnosti aktyvnoho pakuvannia dlia zberihannia biloho miasa kurchat-broileriv. Vcheni zapysky TNU imeni V. I. Vernadskoho. Serie: Tekhnichni nauky. V. 36 (75) No 2. Part 1. P. 195-199.
Content type: Conference Abstract
Ebben a gyűjteményben:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!