Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50204
| Назва: | Шляхи адаптації хлібопекарського виробництва до умов сьогодення |
| Інші назви: | The ways of adapting bakery production to modern conditions |
| Автори: | Зварич, Наталя Миколаївна Марценюк, В. О. Zvarych, N. Martseniuk, V. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Бібліографічний опис: | Зварич Н. М. Шляхи адаптації хлібопекарського виробництва до умов сьогодення / Наталя Миколаївна Зварич, В. О. Марценюк // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 131–132. — (Процеси та апарати харчових виробництв). |
| Бібліографічне посилання: | Зварич Н. М., Марценюк В. О. Шляхи адаптації хлібопекарського виробництва до умов сьогодення // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 131–132. |
| Bibliographic citation (APA): | Zvarych, N., & Martseniuk, V. (2025). Shliakhy adaptatsii khlibopekarskoho vyrobnytstva do umov sohodennia [The ways of adapting bakery production to modern conditions]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 131-132. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Zvarych N., Martseniuk V. (2025) Shliakhy adaptatsii khlibopekarskoho vyrobnytstva do umov sohodennia [The ways of adapting bakery production to modern conditions]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 131-132 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата публікації: | 25-вер-2025 |
| Дата внесення: | 28-жов-2025 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| УДК: | 664.61 |
| Кількість сторінок: | 2 |
| Діапазон сторінок: | 131-132 |
| Початкова сторінка: | 131 |
| Кінцева сторінка: | 132 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50204 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://harch.tech/2021/08/25/majbutne-hliba-lesaffre/ |
| Перелік літератури: | 1. Кійко В., Мельник О., Гавриленко О. // Хлібопекарська галузь України в умовах воєнного часу. Товари і ринки. 2023. № 1. С. 27—40. 2. Гріщенко А. В. Дослідження тенденцій розвитку хлібопекарської промисловості України //АГРОСВІТ № 1, 2025 С 77-89. 3. Cучасне хлібопечення формує майбутнє хліба // Харчові технології. URL: https://harch.tech/2021/08/25/majbutne-hliba-lesaffre/. 4. Сидоренко С.І. Промислові печі. К.: НУХТ, 2008. 178 с. |
| References: | 1. Kiiko V., Melnyk O., Havrylenko O., Khlibopekarska haluz Ukrainy v umovakh voiennoho chasu. Tovary i rynky. 2023. No 1. P. 27-40. 2. Hrishchenko A. V. Doslidzhennia tendentsii rozvytku khlibopekarskoi promyslovosti Ukrainy //AHROSVIT No 1, 2025 P. 77-89. 3. Cuchasne khlibopechennia formuie maibutnie khliba, Kharchovi tekhnolohii. URL: https://harch.tech/2021/08/25/majbutne-hliba-lesaffre/. 4. Sydorenko S.I. Promyslovi pechi. K., NUKhT, 2008. 178 p. |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Zvarych_N-The_ways_of_adapting_bakery_131-132.pdf | 540,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Zvarych_N-The_ways_of_adapting_bakery_131-132__COVER.png | 488,06 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.