Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50204
| Tytuł: | Шляхи адаптації хлібопекарського виробництва до умов сьогодення |
| Inne tytuły: | The ways of adapting bakery production to modern conditions |
| Authors: | Зварич, Наталя Миколаївна Марценюк, В. О. Zvarych, N. Martseniuk, V. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Зварич Н. М. Шляхи адаптації хлібопекарського виробництва до умов сьогодення / Наталя Миколаївна Зварич, В. О. Марценюк // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 131–132. — (Процеси та апарати харчових виробництв). |
| Bibliographic reference (2015): | Зварич Н. М., Марценюк В. О. Шляхи адаптації хлібопекарського виробництва до умов сьогодення // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 131–132. |
| Bibliographic citation (APA): | Zvarych, N., & Martseniuk, V. (2025). Shliakhy adaptatsii khlibopekarskoho vyrobnytstva do umov sohodennia [The ways of adapting bakery production to modern conditions]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 131-132. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Zvarych N., Martseniuk V. (2025) Shliakhy adaptatsii khlibopekarskoho vyrobnytstva do umov sohodennia [The ways of adapting bakery production to modern conditions]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 131-132 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Data wydania: | 25-wrz-2025 |
| Date of entry: | 28-paź-2025 |
| Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| UDC: | 664.61 |
| Strony: | 2 |
| Zakres stron: | 131-132 |
| Główna strona: | 131 |
| Strona końcowa: | 132 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50204 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| Związane URL literatura: | https://harch.tech/2021/08/25/majbutne-hliba-lesaffre/ |
| Wykaz piśmiennictwa: | 1. Кійко В., Мельник О., Гавриленко О. // Хлібопекарська галузь України в умовах воєнного часу. Товари і ринки. 2023. № 1. С. 27—40. 2. Гріщенко А. В. Дослідження тенденцій розвитку хлібопекарської промисловості України //АГРОСВІТ № 1, 2025 С 77-89. 3. Cучасне хлібопечення формує майбутнє хліба // Харчові технології. URL: https://harch.tech/2021/08/25/majbutne-hliba-lesaffre/. 4. Сидоренко С.І. Промислові печі. К.: НУХТ, 2008. 178 с. |
| References: | 1. Kiiko V., Melnyk O., Havrylenko O., Khlibopekarska haluz Ukrainy v umovakh voiennoho chasu. Tovary i rynky. 2023. No 1. P. 27-40. 2. Hrishchenko A. V. Doslidzhennia tendentsii rozvytku khlibopekarskoi promyslovosti Ukrainy //AHROSVIT No 1, 2025 P. 77-89. 3. Cuchasne khlibopechennia formuie maibutnie khliba, Kharchovi tekhnolohii. URL: https://harch.tech/2021/08/25/majbutne-hliba-lesaffre/. 4. Sydorenko S.I. Promyslovi pechi. K., NUKhT, 2008. 178 p. |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Zvarych_N-The_ways_of_adapting_bakery_131-132.pdf | 540,08 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ICFSI_2025_Zvarych_N-The_ways_of_adapting_bakery_131-132__COVER.png | 488,06 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi