Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50204

Başlık: Шляхи адаптації хлібопекарського виробництва до умов сьогодення
Diğer Başlıklar: The ways of adapting bakery production to modern conditions
Yazarlar: Зварич, Наталя Миколаївна
Марценюк, В. О.
Zvarych, N.
Martseniuk, V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Зварич Н. М. Шляхи адаптації хлібопекарського виробництва до умов сьогодення / Наталя Миколаївна Зварич, В. О. Марценюк // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 131–132. — (Процеси та апарати харчових виробництв).
Bibliographic reference (2015): Зварич Н. М., Марценюк В. О. Шляхи адаптації хлібопекарського виробництва до умов сьогодення // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 131–132.
Bibliographic citation (APA): Zvarych, N., & Martseniuk, V. (2025). Shliakhy adaptatsii khlibopekarskoho vyrobnytstva do umov sohodennia [The ways of adapting bakery production to modern conditions]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 131-132. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Zvarych N., Martseniuk V. (2025) Shliakhy adaptatsii khlibopekarskoho vyrobnytstva do umov sohodennia [The ways of adapting bakery production to modern conditions]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 131-132 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Yayın Tarihi: 25-Eyl-2025
Date of entry: 28-Eki-2025
Yayıncı: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664.61
Number of pages: 2
Page range: 131-132
Start page: 131
End page: 132
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50204
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
URL for reference material: https://harch.tech/2021/08/25/majbutne-hliba-lesaffre/
References (Ukraine): 1. Кійко В., Мельник О., Гавриленко О. // Хлібопекарська галузь України в умовах воєнного часу. Товари і ринки. 2023. № 1. С. 27—40.
2. Гріщенко А. В. Дослідження тенденцій розвитку хлібопекарської промисловості України //АГРОСВІТ № 1, 2025 С 77-89.
3. Cучасне хлібопечення формує майбутнє хліба // Харчові технології. URL: https://harch.tech/2021/08/25/majbutne-hliba-lesaffre/.
4. Сидоренко С.І. Промислові печі. К.: НУХТ, 2008. 178 с.
References (International): 1. Kiiko V., Melnyk O., Havrylenko O., Khlibopekarska haluz Ukrainy v umovakh voiennoho chasu. Tovary i rynky. 2023. No 1. P. 27-40.
2. Hrishchenko A. V. Doslidzhennia tendentsii rozvytku khlibopekarskoi promyslovosti Ukrainy //AHROSVIT No 1, 2025 P. 77-89.
3. Cuchasne khlibopechennia formuie maibutnie khliba, Kharchovi tekhnolohii. URL: https://harch.tech/2021/08/25/majbutne-hliba-lesaffre/.
4. Sydorenko S.I. Promyslovi pechi. K., NUKhT, 2008. 178 p.
Content type: Conference Abstract
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.