Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50204
Összes dokumentumadat
| DC mező | Érték | Nyelv |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Зварич, Наталя Миколаївна | |
| dc.contributor.author | Марценюк, В. О. | |
| dc.contributor.author | Zvarych, N. | |
| dc.contributor.author | Martseniuk, V. | |
| dc.coverage.temporal | 25 – 26 вересня 2025 р. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T15:46:45Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-28T15:46:45Z | - |
| dc.date.created | 2025-09-25 | |
| dc.date.issued | 2025-09-25 | |
| dc.identifier.citation | Зварич Н. М. Шляхи адаптації хлібопекарського виробництва до умов сьогодення / Наталя Миколаївна Зварич, В. О. Марценюк // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 131–132. — (Процеси та апарати харчових виробництв). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8751-03-6 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50204 | - |
| dc.format.extent | 131-132 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | |
| dc.relation.uri | https://harch.tech/2021/08/25/majbutne-hliba-lesaffre/ | |
| dc.title | Шляхи адаптації хлібопекарського виробництва до умов сьогодення | |
| dc.title.alternative | The ways of adapting bakery production to modern conditions | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2025 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 2 | |
| dc.subject.udc | 664.61 | |
| dc.relation.references | 1. Кійко В., Мельник О., Гавриленко О. // Хлібопекарська галузь України в умовах воєнного часу. Товари і ринки. 2023. № 1. С. 27—40. | |
| dc.relation.references | 2. Гріщенко А. В. Дослідження тенденцій розвитку хлібопекарської промисловості України //АГРОСВІТ № 1, 2025 С 77-89. | |
| dc.relation.references | 3. Cучасне хлібопечення формує майбутнє хліба // Харчові технології. URL: https://harch.tech/2021/08/25/majbutne-hliba-lesaffre/. | |
| dc.relation.references | 4. Сидоренко С.І. Промислові печі. К.: НУХТ, 2008. 178 с. | |
| dc.relation.referencesen | 1. Kiiko V., Melnyk O., Havrylenko O., Khlibopekarska haluz Ukrainy v umovakh voiennoho chasu. Tovary i rynky. 2023. No 1. P. 27-40. | |
| dc.relation.referencesen | 2. Hrishchenko A. V. Doslidzhennia tendentsii rozvytku khlibopekarskoi promyslovosti Ukrainy //AHROSVIT No 1, 2025 P. 77-89. | |
| dc.relation.referencesen | 3. Cuchasne khlibopechennia formuie maibutnie khliba, Kharchovi tekhnolohii. URL: https://harch.tech/2021/08/25/majbutne-hliba-lesaffre/. | |
| dc.relation.referencesen | 4. Sydorenko S.I. Promyslovi pechi. K., NUKhT, 2008. 178 p. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.spage | 131 | |
| dc.citation.epage | 132 | |
| dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.identifier.citation2015 | Зварич Н. М., Марценюк В. О. Шляхи адаптації хлібопекарського виробництва до умов сьогодення // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 131–132. | |
| dc.identifier.citationenAPA | Zvarych, N., & Martseniuk, V. (2025). Shliakhy adaptatsii khlibopekarskoho vyrobnytstva do umov sohodennia [The ways of adapting bakery production to modern conditions]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 131-132. [in Ukrainian]. | |
| dc.identifier.citationenCHICAGO | Zvarych N., Martseniuk V. (2025) Shliakhy adaptatsii khlibopekarskoho vyrobnytstva do umov sohodennia [The ways of adapting bakery production to modern conditions]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 131-132 [in Ukrainian]. | |
| Ebben a gyűjteményben: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Zvarych_N-The_ways_of_adapting_bakery_131-132.pdf | 540,08 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| ICFSI_2025_Zvarych_N-The_ways_of_adapting_bakery_131-132__COVER.png | 488,06 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!