Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50195

Назва: Актуальні тенденції у розвитку виробництва та споживання здорової їжі
Інші назви: Current trends in the development of healthy food production and consumption
Автори: Михайлицька, О. Р.
Наговська, В. О.
Мороз, Л. Я.
Mykhaylytska, O. R.
Nagovska, V. O.
Moroz, L. Ya.
Приналежність: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, Україна
Бібліографічний опис: Михайлицька О. Р. Актуальні тенденції у розвитку виробництва та споживання здорової їжі / О. Р. Михайлицька, В. О. Наговська, Л. Я. Мороз // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 117–118. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування).
Бібліографічне посилання: Михайлицька О. Р., Мороз Л. Я. Актуальні тенденції у розвитку виробництва та споживання здорової їжі // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 117–118.
Bibliographic citation (APA): Mykhaylytska, O. R., Nagovska, V. O., & Moroz, L. Ya. (2025). Aktualni tendentsii u rozvytku vyrobnytstva ta spozhyvannia zdorovoi yizhi [Current trends in the development of healthy food production and consumption]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 117-118. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Mykhaylytska O. R., Nagovska V. O., Moroz L. Ya. (2025) Aktualni tendentsii u rozvytku vyrobnytstva ta spozhyvannia zdorovoi yizhi [Current trends in the development of healthy food production and consumption]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 117-118 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Конференція/захід: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Дата публікації: 25-вер-2025
Дата внесення: 28-жов-2025
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25 – 26 вересня 2025 р.
УДК: 604
608
637
663
664
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 117-118
Початкова сторінка: 117
Кінцева сторінка: 118
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50195
ISBN: 978-617-8751-03-6
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://www.rbc.ua/rus/styler/10-trendiv-harchuvanni-ki-nabirayut-populyarnist-1739455997.html#goog_rewarded
https://smachnonews.24tv.ua/kulinarni-trendi-harchuvannya-2022-gribniy-bum-bezvidhodne-virobnitstvo_n1839324
Перелік літератури: 1. 10 трендів у харчуванні, які набирають популярність у 2025 році. – URL: 1. 10 трендів у харчуванні, які набирають популярність у 2025 році. – URL: https://www.rbc.ua/rus/styler/10-trendiv-harchuvanni-ki-nabirayut-populyarnist-1739455997.html#goog_rewarded
2. Кулінарні тренди харчування 2022: грибний бум, безвідходне виробництво та шефи на упаковках. – URL: https://smachnonews.24tv.ua/kulinarni-trendi-harchuvannya-2022-gribniy-bum-bezvidhodne-virobnitstvo_n1839324
3. Світові тенденції розвитку харчової індустрії: навчальний посібник для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології. / Уклад.: О. Р. Михайлицька, В. О. Наговська, Н. Б. Сливка, О. Я. Білик. Львів, 2024. 196 с.
4. Valoppi F., Agustin M., Abik F., Morais de Carvalho D., Sithole J., Bhattarai M., Varis J. J., Arzami A. N. A. B., Pulkkinen E., Mikkonen K. S. Insight on Current Advances in Food Science and Technology for Feeding the World Population. Frontiers in Sustainable Food Systems. 2021, Vol. 5.
References: 1. 10 trendiv u kharchuvanni, yaki nabyraiut populiarnist u 2025 rotsi, URL: 1. 10 trendiv u kharchuvanni, yaki nabyraiut populiarnist u 2025 rotsi, URL: https://www.rbc.ua/rus/styler/10-trendiv-harchuvanni-ki-nabirayut-populyarnist-1739455997.html#goog_rewarded
2. Kulinarni trendy kharchuvannia 2022: hrybnyi bum, bezvidkhodne vyrobnytstvo ta shefy na upakovkakh, URL: https://smachnonews.24tv.ua/kulinarni-trendi-harchuvannya-2022-gribniy-bum-bezvidhodne-virobnitstvo_n1839324
3. Svitovi tendentsii rozvytku kharchovoi industrii: navchalnyi posibnyk dlia zdobuvachiv vyshchoi osvity spetsialnosti 181 Kharchovi tekhnolohii., Uklad., O. R. Mykhailytska, V. O. Nahovska, N. B. Slyvka, O. Ya. Bilyk. Lviv, 2024. 196 p.
4. Valoppi F., Agustin M., Abik F., Morais de Carvalho D., Sithole J., Bhattarai M., Varis J. J., Arzami A. N. A. B., Pulkkinen E., Mikkonen K. S. Insight on Current Advances in Food Science and Technology for Feeding the World Population. Frontiers in Sustainable Food Systems. 2021, Vol. 5.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.