Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50195

Tytuł: Актуальні тенденції у розвитку виробництва та споживання здорової їжі
Inne tytuły: Current trends in the development of healthy food production and consumption
Authors: Михайлицька, О. Р.
Наговська, В. О.
Мороз, Л. Я.
Mykhaylytska, O. R.
Nagovska, V. O.
Moroz, L. Ya.
Affiliation: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Михайлицька О. Р. Актуальні тенденції у розвитку виробництва та споживання здорової їжі / О. Р. Михайлицька, В. О. Наговська, Л. Я. Мороз // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 117–118. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування).
Bibliographic reference (2015): Михайлицька О. Р., Мороз Л. Я. Актуальні тенденції у розвитку виробництва та споживання здорової їжі // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 117–118.
Bibliographic citation (APA): Mykhaylytska, O. R., Nagovska, V. O., & Moroz, L. Ya. (2025). Aktualni tendentsii u rozvytku vyrobnytstva ta spozhyvannia zdorovoi yizhi [Current trends in the development of healthy food production and consumption]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 117-118. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Mykhaylytska O. R., Nagovska V. O., Moroz L. Ya. (2025) Aktualni tendentsii u rozvytku vyrobnytstva ta spozhyvannia zdorovoi yizhi [Current trends in the development of healthy food production and consumption]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 117-118 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Konferencja/wydarzenie: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Data wydania: 25-wrz-2025
Date of entry: 28-paź-2025
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 604
608
637
663
664
Strony: 2
Zakres stron: 117-118
Główna strona: 117
Strona końcowa: 118
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50195
ISBN: 978-617-8751-03-6
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
Związane URL literatura: https://www.rbc.ua/rus/styler/10-trendiv-harchuvanni-ki-nabirayut-populyarnist-1739455997.html#goog_rewarded
https://smachnonews.24tv.ua/kulinarni-trendi-harchuvannya-2022-gribniy-bum-bezvidhodne-virobnitstvo_n1839324
Wykaz piśmiennictwa: 1. 10 трендів у харчуванні, які набирають популярність у 2025 році. – URL: 1. 10 трендів у харчуванні, які набирають популярність у 2025 році. – URL: https://www.rbc.ua/rus/styler/10-trendiv-harchuvanni-ki-nabirayut-populyarnist-1739455997.html#goog_rewarded
2. Кулінарні тренди харчування 2022: грибний бум, безвідходне виробництво та шефи на упаковках. – URL: https://smachnonews.24tv.ua/kulinarni-trendi-harchuvannya-2022-gribniy-bum-bezvidhodne-virobnitstvo_n1839324
3. Світові тенденції розвитку харчової індустрії: навчальний посібник для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології. / Уклад.: О. Р. Михайлицька, В. О. Наговська, Н. Б. Сливка, О. Я. Білик. Львів, 2024. 196 с.
4. Valoppi F., Agustin M., Abik F., Morais de Carvalho D., Sithole J., Bhattarai M., Varis J. J., Arzami A. N. A. B., Pulkkinen E., Mikkonen K. S. Insight on Current Advances in Food Science and Technology for Feeding the World Population. Frontiers in Sustainable Food Systems. 2021, Vol. 5.
References: 1. 10 trendiv u kharchuvanni, yaki nabyraiut populiarnist u 2025 rotsi, URL: 1. 10 trendiv u kharchuvanni, yaki nabyraiut populiarnist u 2025 rotsi, URL: https://www.rbc.ua/rus/styler/10-trendiv-harchuvanni-ki-nabirayut-populyarnist-1739455997.html#goog_rewarded
2. Kulinarni trendy kharchuvannia 2022: hrybnyi bum, bezvidkhodne vyrobnytstvo ta shefy na upakovkakh, URL: https://smachnonews.24tv.ua/kulinarni-trendi-harchuvannya-2022-gribniy-bum-bezvidhodne-virobnitstvo_n1839324
3. Svitovi tendentsii rozvytku kharchovoi industrii: navchalnyi posibnyk dlia zdobuvachiv vyshchoi osvity spetsialnosti 181 Kharchovi tekhnolohii., Uklad., O. R. Mykhailytska, V. O. Nahovska, N. B. Slyvka, O. Ya. Bilyk. Lviv, 2024. 196 p.
4. Valoppi F., Agustin M., Abik F., Morais de Carvalho D., Sithole J., Bhattarai M., Varis J. J., Arzami A. N. A. B., Pulkkinen E., Mikkonen K. S. Insight on Current Advances in Food Science and Technology for Feeding the World Population. Frontiers in Sustainable Food Systems. 2021, Vol. 5.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi