Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50195
| Titolo: | Актуальні тенденції у розвитку виробництва та споживання здорової їжі |
| Titoli alternativi: | Current trends in the development of healthy food production and consumption |
| Autori: | Михайлицька, О. Р. Наговська, В. О. Мороз, Л. Я. Mykhaylytska, O. R. Nagovska, V. O. Moroz, L. Ya. |
| Affiliation: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Михайлицька О. Р. Актуальні тенденції у розвитку виробництва та споживання здорової їжі / О. Р. Михайлицька, В. О. Наговська, Л. Я. Мороз // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 117–118. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування). |
| Bibliographic reference (2015): | Михайлицька О. Р., Мороз Л. Я. Актуальні тенденції у розвитку виробництва та споживання здорової їжі // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 117–118. |
| Bibliographic citation (APA): | Mykhaylytska, O. R., Nagovska, V. O., & Moroz, L. Ya. (2025). Aktualni tendentsii u rozvytku vyrobnytstva ta spozhyvannia zdorovoi yizhi [Current trends in the development of healthy food production and consumption]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 117-118. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Mykhaylytska O. R., Nagovska V. O., Moroz L. Ya. (2025) Aktualni tendentsii u rozvytku vyrobnytstva ta spozhyvannia zdorovoi yizhi [Current trends in the development of healthy food production and consumption]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 117-118 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Conference/Event: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Data: | 25-set-2025 |
| Date of entry: | 28-ott-2025 |
| Editore: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| UDC: | 604 608 637 663 664 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 117-118 |
| Start page: | 117 |
| End page: | 118 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50195 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| URL for reference material: | https://www.rbc.ua/rus/styler/10-trendiv-harchuvanni-ki-nabirayut-populyarnist-1739455997.html#goog_rewarded https://smachnonews.24tv.ua/kulinarni-trendi-harchuvannya-2022-gribniy-bum-bezvidhodne-virobnitstvo_n1839324 |
| References (Ukraine): | 1. 10 трендів у харчуванні, які набирають популярність у 2025 році. – URL: 1. 10 трендів у харчуванні, які набирають популярність у 2025 році. – URL: https://www.rbc.ua/rus/styler/10-trendiv-harchuvanni-ki-nabirayut-populyarnist-1739455997.html#goog_rewarded 2. Кулінарні тренди харчування 2022: грибний бум, безвідходне виробництво та шефи на упаковках. – URL: https://smachnonews.24tv.ua/kulinarni-trendi-harchuvannya-2022-gribniy-bum-bezvidhodne-virobnitstvo_n1839324 3. Світові тенденції розвитку харчової індустрії: навчальний посібник для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології. / Уклад.: О. Р. Михайлицька, В. О. Наговська, Н. Б. Сливка, О. Я. Білик. Львів, 2024. 196 с. 4. Valoppi F., Agustin M., Abik F., Morais de Carvalho D., Sithole J., Bhattarai M., Varis J. J., Arzami A. N. A. B., Pulkkinen E., Mikkonen K. S. Insight on Current Advances in Food Science and Technology for Feeding the World Population. Frontiers in Sustainable Food Systems. 2021, Vol. 5. |
| References (International): | 1. 10 trendiv u kharchuvanni, yaki nabyraiut populiarnist u 2025 rotsi, URL: 1. 10 trendiv u kharchuvanni, yaki nabyraiut populiarnist u 2025 rotsi, URL: https://www.rbc.ua/rus/styler/10-trendiv-harchuvanni-ki-nabirayut-populyarnist-1739455997.html#goog_rewarded 2. Kulinarni trendy kharchuvannia 2022: hrybnyi bum, bezvidkhodne vyrobnytstvo ta shefy na upakovkakh, URL: https://smachnonews.24tv.ua/kulinarni-trendi-harchuvannya-2022-gribniy-bum-bezvidhodne-virobnitstvo_n1839324 3. Svitovi tendentsii rozvytku kharchovoi industrii: navchalnyi posibnyk dlia zdobuvachiv vyshchoi osvity spetsialnosti 181 Kharchovi tekhnolohii., Uklad., O. R. Mykhailytska, V. O. Nahovska, N. B. Slyvka, O. Ya. Bilyk. Lviv, 2024. 196 p. 4. Valoppi F., Agustin M., Abik F., Morais de Carvalho D., Sithole J., Bhattarai M., Varis J. J., Arzami A. N. A. B., Pulkkinen E., Mikkonen K. S. Insight on Current Advances in Food Science and Technology for Feeding the World Population. Frontiers in Sustainable Food Systems. 2021, Vol. 5. |
| Content type: | Conference Abstract |
| È visualizzato nelle collezioni: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Mykhaylytska_O_R-Current_trends_in_117-118.pdf | 541,94 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
| ICFSI_2025_Mykhaylytska_O_R-Current_trends_in_117-118__COVER.png | 439,11 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.