Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50195

Title: Актуальні тенденції у розвитку виробництва та споживання здорової їжі
Other Titles: Current trends in the development of healthy food production and consumption
Authors: Михайлицька, О. Р.
Наговська, В. О.
Мороз, Л. Я.
Mykhaylytska, O. R.
Nagovska, V. O.
Moroz, L. Ya.
Affiliation: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Михайлицька О. Р. Актуальні тенденції у розвитку виробництва та споживання здорової їжі / О. Р. Михайлицька, В. О. Наговська, Л. Я. Мороз // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 117–118. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування).
Bibliographic reference (2015): Михайлицька О. Р., Мороз Л. Я. Актуальні тенденції у розвитку виробництва та споживання здорової їжі // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 117–118.
Bibliographic citation (APA): Mykhaylytska, O. R., Nagovska, V. O., & Moroz, L. Ya. (2025). Aktualni tendentsii u rozvytku vyrobnytstva ta spozhyvannia zdorovoi yizhi [Current trends in the development of healthy food production and consumption]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 117-118. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Mykhaylytska O. R., Nagovska V. O., Moroz L. Ya. (2025) Aktualni tendentsii u rozvytku vyrobnytstva ta spozhyvannia zdorovoi yizhi [Current trends in the development of healthy food production and consumption]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 117-118 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Issue Date: 25-Σεπ-2025
Date of entry: 28-Οκτ-2025
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 604
608
637
663
664
Number of pages: 2
Page range: 117-118
Start page: 117
End page: 118
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50195
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
URL for reference material: https://www.rbc.ua/rus/styler/10-trendiv-harchuvanni-ki-nabirayut-populyarnist-1739455997.html#goog_rewarded
https://smachnonews.24tv.ua/kulinarni-trendi-harchuvannya-2022-gribniy-bum-bezvidhodne-virobnitstvo_n1839324
References (Ukraine): 1. 10 трендів у харчуванні, які набирають популярність у 2025 році. – URL: 1. 10 трендів у харчуванні, які набирають популярність у 2025 році. – URL: https://www.rbc.ua/rus/styler/10-trendiv-harchuvanni-ki-nabirayut-populyarnist-1739455997.html#goog_rewarded
2. Кулінарні тренди харчування 2022: грибний бум, безвідходне виробництво та шефи на упаковках. – URL: https://smachnonews.24tv.ua/kulinarni-trendi-harchuvannya-2022-gribniy-bum-bezvidhodne-virobnitstvo_n1839324
3. Світові тенденції розвитку харчової індустрії: навчальний посібник для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології. / Уклад.: О. Р. Михайлицька, В. О. Наговська, Н. Б. Сливка, О. Я. Білик. Львів, 2024. 196 с.
4. Valoppi F., Agustin M., Abik F., Morais de Carvalho D., Sithole J., Bhattarai M., Varis J. J., Arzami A. N. A. B., Pulkkinen E., Mikkonen K. S. Insight on Current Advances in Food Science and Technology for Feeding the World Population. Frontiers in Sustainable Food Systems. 2021, Vol. 5.
References (International): 1. 10 trendiv u kharchuvanni, yaki nabyraiut populiarnist u 2025 rotsi, URL: 1. 10 trendiv u kharchuvanni, yaki nabyraiut populiarnist u 2025 rotsi, URL: https://www.rbc.ua/rus/styler/10-trendiv-harchuvanni-ki-nabirayut-populyarnist-1739455997.html#goog_rewarded
2. Kulinarni trendy kharchuvannia 2022: hrybnyi bum, bezvidkhodne vyrobnytstvo ta shefy na upakovkakh, URL: https://smachnonews.24tv.ua/kulinarni-trendi-harchuvannya-2022-gribniy-bum-bezvidhodne-virobnitstvo_n1839324
3. Svitovi tendentsii rozvytku kharchovoi industrii: navchalnyi posibnyk dlia zdobuvachiv vyshchoi osvity spetsialnosti 181 Kharchovi tekhnolohii., Uklad., O. R. Mykhailytska, V. O. Nahovska, N. B. Slyvka, O. Ya. Bilyk. Lviv, 2024. 196 p.
4. Valoppi F., Agustin M., Abik F., Morais de Carvalho D., Sithole J., Bhattarai M., Varis J. J., Arzami A. N. A. B., Pulkkinen E., Mikkonen K. S. Insight on Current Advances in Food Science and Technology for Feeding the World Population. Frontiers in Sustainable Food Systems. 2021, Vol. 5.
Content type: Conference Abstract
Εμφανίζεται στις συλλογές:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
ICFSI_2025_Mykhaylytska_O_R-Current_trends_in_117-118.pdf541,94 kBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε
ICFSI_2025_Mykhaylytska_O_R-Current_trends_in_117-118__COVER.png439,11 kBimage/pngΔείτε/ Ανοίξτε


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα