Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50148
| Назва: | Сучасні тенденції у формуванні асортименту вершкового масла |
| Інші назви: | Current trends in the formation of butter product range |
| Автори: | Величко, І. А. Сторож, Людмила Анатоліївна Назарко, Ірина Степанівна Velichko, I. Storozh, L. Nazarko, I. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Бібліографічний опис: | Величко І. А. Сучасні тенденції у формуванні асортименту вершкового масла / І. А. Величко, Людмила Анатоліївна Сторож, Ірина Степанівна Назарко // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 48–49. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Бібліографічне посилання: | Величко І. А., Назарко І. С. Сучасні тенденції у формуванні асортименту вершкового масла // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 48–49. |
| Bibliographic citation (APA): | Velichko, I., Storozh, L., & Nazarko, I. (2025). Suchasni tendentsii u formuvanni asortymentu vershkovoho masla [Current trends in the formation of butter product range]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 48-49. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Velichko I., Storozh L., Nazarko I. (2025) Suchasni tendentsii u formuvanni asortymentu vershkovoho masla [Current trends in the formation of butter product range]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 48-49 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата публікації: | 25-вер-2025 |
| Дата внесення: | 28-жов-2025 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| УДК: | 637.2 |
| Кількість сторінок: | 2 |
| Діапазон сторінок: | 48-49 |
| Початкова сторінка: | 48 |
| Кінцева сторінка: | 49 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50148 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| Перелік літератури: | 1. ДСТУ 4399:2005 Масло вершкове. Технічні умови. – Чинний від 2006-07-01. Київ: Держспоживстандарт України, 2006. –22. с. 2. Харченко Ю., Борзаниця Ю. Порівняльна оцінка деяких показників якості вершкового масла. Міжнародний науковий журнал «Грааль науки». 2022. № 22. С. 136–139. 3. Безпечність та якість масла солодковершкового різних вітчизняних виробників і визначення його фальсифікації. Науковий вісник ветеринарної медицини. 2022. № 1. С. 33-42. 4. Кононенко С. В. Виробництво функціонального вершкового масла з додаванням фітокомпонентів // Вісник НУХТ. — 2021. — №2. — С. 41–47. |
| References: | 1. DSTU 4399:2005 Maslo vershkove. Tekhnichni umovy, Chynnyi vid 2006-07-01. Kyiv: Derzhspozhyvstandart Ukrainy, 2006. –22. s. 2. Kharchenko Yu., Borzanytsia Yu. Porivnialna otsinka deiakykh pokaznykiv yakosti vershkovoho masla. Mizhnarodnyi naukovyi zhurnal "Hraal nauky". 2022. No 22. P. 136–139. 3. Bezpechnist ta yakist masla solodkovershkovoho riznykh vitchyznianykh vyrobnykiv i vyznachennia yoho falsyfikatsii. Naukovyi visnyk veterynarnoi medytsyny. 2022. No 1. P. 33-42. 4. Kononenko S. V. Vyrobnytstvo funktsionalnoho vershkovoho masla z dodavanniam fitokomponentiv, Visnyk NUKhT, 2021, No 2, P. 41–47. |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Velichko_I-Current_trends_in_the_formation_48-49.pdf | 540,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Velichko_I-Current_trends_in_the_formation_48-49__COVER.png | 456,01 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.