Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50148

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorВеличко, І. А.
dc.contributor.authorСторож, Людмила Анатоліївна
dc.contributor.authorНазарко, Ірина Степанівна
dc.contributor.authorVelichko, I.
dc.contributor.authorStorozh, L.
dc.contributor.authorNazarko, I.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:40Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:40Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationВеличко І. А. Сучасні тенденції у формуванні асортименту вершкового масла / І. А. Величко, Людмила Анатоліївна Сторож, Ірина Степанівна Назарко // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 48–49. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50148-
dc.format.extent48-49
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.titleСучасні тенденції у формуванні асортименту вершкового масла
dc.title.alternativeCurrent trends in the formation of butter product range
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.2
dc.relation.references1. ДСТУ 4399:2005 Масло вершкове. Технічні умови. – Чинний від 2006-07-01. Київ: Держспоживстандарт України, 2006. –22. с.
dc.relation.references2. Харченко Ю., Борзаниця Ю. Порівняльна оцінка деяких показників якості вершкового масла. Міжнародний науковий журнал «Грааль науки». 2022. № 22. С. 136–139.
dc.relation.references3. Безпечність та якість масла солодковершкового різних вітчизняних виробників і визначення його фальсифікації. Науковий вісник ветеринарної медицини. 2022. № 1. С. 33-42.
dc.relation.references4. Кононенко С. В. Виробництво функціонального вершкового масла з додаванням фітокомпонентів // Вісник НУХТ. — 2021. — №2. — С. 41–47.
dc.relation.referencesen1. DSTU 4399:2005 Maslo vershkove. Tekhnichni umovy, Chynnyi vid 2006-07-01. Kyiv: Derzhspozhyvstandart Ukrainy, 2006. –22. s.
dc.relation.referencesen2. Kharchenko Yu., Borzanytsia Yu. Porivnialna otsinka deiakykh pokaznykiv yakosti vershkovoho masla. Mizhnarodnyi naukovyi zhurnal "Hraal nauky". 2022. No 22. P. 136–139.
dc.relation.referencesen3. Bezpechnist ta yakist masla solodkovershkovoho riznykh vitchyznianykh vyrobnykiv i vyznachennia yoho falsyfikatsii. Naukovyi visnyk veterynarnoi medytsyny. 2022. No 1. P. 33-42.
dc.relation.referencesen4. Kononenko S. V. Vyrobnytstvo funktsionalnoho vershkovoho masla z dodavanniam fitokomponentiv, Visnyk NUKhT, 2021, No 2, P. 41–47.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage48
dc.citation.epage49
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Величко І. А., Назарко І. С. Сучасні тенденції у формуванні асортименту вершкового масла // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 48–49.
dc.identifier.citationenAPAVelichko, I., Storozh, L., & Nazarko, I. (2025). Suchasni tendentsii u formuvanni asortymentu vershkovoho masla [Current trends in the formation of butter product range]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 48-49. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOVelichko I., Storozh L., Nazarko I. (2025) Suchasni tendentsii u formuvanni asortymentu vershkovoho masla [Current trends in the formation of butter product range]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 48-49 [in Ukrainian].
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.