Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50137
| Назва: | Інгредієнти для збагачення м’ясних продуктів поліненасиченими жирними кислотами |
| Інші назви: | Ingredients to enrich meat products with polyunsaturated fatty acids |
| Автори: | Полевий, М. І. Салата, В. З. Polevyi, M. I. Salata, V. Z. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології |
| Бібліографічний опис: | Полевий М. І. Інгредієнти для збагачення м’ясних продуктів поліненасиченими жирними кислотами / М. І. Полевий, В. З. Салата // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 38. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Бібліографічне посилання: | Полевий М. І., Салата В. З. Інгредієнти для збагачення м’ясних продуктів поліненасиченими жирними кислотами // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 38. |
| Bibliographic citation (APA): | Polevyi, M. I., & Salata, V. Z. (2025). Inhrediienty dlia zbahachennia miasnykh produktiv polinenasychenymy zhyrnymy kyslotamy [Ingredients to enrich meat products with polyunsaturated fatty acids]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 38. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Polevyi M. I., Salata V. Z. (2025) Inhrediienty dlia zbahachennia miasnykh produktiv polinenasychenymy zhyrnymy kyslotamy [Ingredients to enrich meat products with polyunsaturated fatty acids]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 38 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата публікації: | 25-вер-2025 |
| Дата внесення: | 28-жов-2025 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| УДК: | 637.5-021.6 577.115.3 664.3 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 38 |
| Початкова сторінка: | 38 |
| Кінцева сторінка: | 38 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50137 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| Перелік літератури: | 1. Kukhtyn, M., Salata, V., Pelenyo, R., Selskyi, V., Horiuk, Y., Boltyk, N., ... & Dobrovolsky, V. (2020). Investigation of zeranol in beef of Ukrainian production and its reduction with various technological processing. Slovak journal of food sciences, 14. 2. Tokatlý M., Serdaroðlu M. Improving fatty acid composition of meat products: enrichment with omega-3 fatty acids. Food Reviews International. – 2021. – Vol. 37(7). – P. 775–801. 3. Карпенко В.П., Костенко В.А. Перспективи використання рослинних олій у технології функціональних м’ясопродуктів. Харчова наука і технологія. – 2020. – № 3(34). – С. 43–49. |
| References: | 1. Kukhtyn, M., Salata, V., Pelenyo, R., Selskyi, V., Horiuk, Y., Boltyk, N., ... & Dobrovolsky, V. (2020). Investigation of zeranol in beef of Ukrainian production and its reduction with various technological processing. Slovak journal of food sciences, 14. 2. Tokatlý M., Serdaroðlu M. Improving fatty acid composition of meat products: enrichment with omega-3 fatty acids. Food Reviews International, 2021, Vol. 37(7), P. 775–801. 3. Karpenko V.P., Kostenko V.A. Perspektyvy vykorystannia roslynnykh olii u tekhnolohii funktsionalnykh miasoproduktiv. Kharchova nauka i tekhnolohiia, 2020, No 3(34), P. 43–49. |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Polevyi_M_I-Ingredients_to_enrich_meat_38.pdf | 274,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Polevyi_M_I-Ingredients_to_enrich_meat_38__COVER.png | 455,45 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.