Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50155

Title: Modeling the nutritional value of patés with fat replacement and using bamboo fiber
Authors: Galenko, Oleg
Vorontsov, Mykola
Affiliation: National University of Food Technologies, Ukraine
Bibliographic description (Ukraine): Galenko O. Modeling the nutritional value of patés with fat replacement and using bamboo fiber / Oleg Galenko, Mykola Vorontsov // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 вересня 2025 р. — Tern. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — P. 58–59. — (Innovative technologies in food production).
Bibliographic reference (2015): Galenko O., Vorontsov M. Modeling the nutritional value of patés with fat replacement and using bamboo fiber // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, Ternopil, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. P. 58–59.
Bibliographic citation (APA): Galenko, O., & Vorontsov, M. (2025). Modeling the nutritional value of patés with fat replacement and using bamboo fiber. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 58-59..
Bibliographic citation (CHICAGO): Galenko O., Vorontsov M. (2025) Modeling the nutritional value of patés with fat replacement and using bamboo fiber. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 58-59.
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Issue Date: 25-sze-2025
Date of entry: 28-okt-2025
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 637.52
Number of pages: 2
Page range: 58-59
Start page: 58
End page: 59
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50155
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
References (International): 1. SANTOSH, S., et al. Bamboo shoot and its food applications in last decade: An undervalued resource for functional foods. Food Research International, 2023, 163, 112222. DOI: 10.1016/j.foodres.2022.112222.
2. DOS SANTOS, B. A., et al. Evaluation of nutritional, technological, oxidative, and sensory characteristics of meat products enriched with bamboo fiber. Food Research International, 2024, 171, 112974. DOI: 10.1016/j.foodres.2024.112974.
3. SAMPAIO, U. M., et al. Bamboo Fiber Applications for Food and Feed. In: Biopolymers in Pharmaceutical and Food Applications. Wiley, 2024, pp. 293-310. DOI: 10.1002/9781119677864.ch16.
Content type: Conference Abstract
Ebben a gyűjteményben:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!