Link lub cytat.
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50155
 
| Tytuł: | Modeling the nutritional value of patés with fat replacement and using bamboo fiber | 
| Authors: | Galenko, Oleg Vorontsov, Mykola | 
| Affiliation: | National University of Food Technologies, Ukraine | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Galenko O. Modeling the nutritional value of patés with fat replacement and using bamboo fiber / Oleg Galenko, Mykola Vorontsov // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 вересня 2025 р. — Tern. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — P. 58–59. — (Innovative technologies in food production). | 
| Bibliographic reference (2015): | Galenko O., Vorontsov M. Modeling the nutritional value of patés with fat replacement and using bamboo fiber // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, Ternopil, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. P. 58–59. | 
| Bibliographic citation (APA): | Galenko, O., & Vorontsov, M. (2025). Modeling the nutritional value of patés with fat replacement and using bamboo fiber. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 58-59.. | 
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Galenko O., Vorontsov M. (2025) Modeling the nutritional value of patés with fat replacement and using bamboo fiber. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 58-59. | 
| Część publikacji: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | 
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | 
| Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | 
| Data wydania: | 25-wrz-2025 | 
| Date of entry: | 28-paź-2025 | 
| Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. | 
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil | 
| Zakresu czasowego: | 25 – 26 вересня 2025 р. | 
| UDC: | 637.52 | 
| Strony: | 2 | 
| Zakres stron: | 58-59 | 
| Główna strona: | 58 | 
| Strona końcowa: | 59 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50155 | 
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 | 
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 | 
| References: | 1. SANTOSH, S., et al. Bamboo shoot and its food applications in last decade: An undervalued resource for functional foods. Food Research International, 2023, 163, 112222. DOI: 10.1016/j.foodres.2022.112222. 2. DOS SANTOS, B. A., et al. Evaluation of nutritional, technological, oxidative, and sensory characteristics of meat products enriched with bamboo fiber. Food Research International, 2024, 171, 112974. DOI: 10.1016/j.foodres.2024.112974. 3. SAMPAIO, U. M., et al. Bamboo Fiber Applications for Food and Feed. In: Biopolymers in Pharmaceutical and Food Applications. Wiley, 2024, pp. 293-310. DOI: 10.1002/9781119677864.ch16. | 
| Typ zawartości: | Conference Abstract | 
| Występuje w kolekcjach: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | 
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Galenko_O-Modeling_the_nutritional_58-59.pdf | 454,74 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ICFSI_2025_Galenko_O-Modeling_the_nutritional_58-59__COVER.png | 387,75 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie | 
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
