Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50203
| Назва: | Деформування в’язко-пружних систем у харчових технологіях |
| Інші назви: | Deformation of viscoelastic systems in food technologies |
| Автори: | Гуць, В. С. Полєвода, Ю. А. Симонік, Б. В. Goots, V. Polievoda, Y. Symonik, B. |
| Приналежність: | Вінницький національний аграрний університет, м. Вінниця |
| Бібліографічний опис: | Гуць В. С. Деформування в’язко-пружних систем у харчових технологіях / Гуць В. С., Полєвода Ю. А., Симонік Б. В. // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 129–130. — (Процеси та апарати харчових виробництв). |
| Бібліографічне посилання: | Гуць В. С., Симонік Б. В. Деформування в’язко-пружних систем у харчових технологіях // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 129–130. |
| Bibliographic citation (APA): | Goots, V., Polievoda, Y., & Symonik, B. (2025). Deformuvannia viazko-pruzhnykh system u kharchovykh tekhnolohiiakh [Deformation of viscoelastic systems in food technologies]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 129-130. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Goots V., Polievoda Y., Symonik B. (2025) Deformuvannia viazko-pruzhnykh system u kharchovykh tekhnolohiiakh [Deformation of viscoelastic systems in food technologies]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 129-130 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата публікації: | 25-вер-2025 |
| Дата внесення: | 28-жов-2025 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| УДК: | 664.9 66.017 |
| Кількість сторінок: | 2 |
| Діапазон сторінок: | 129-130 |
| Початкова сторінка: | 129 |
| Кінцева сторінка: | 130 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50203 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| Перелік літератури: | 1. Гуць С.В. Теоретичні основи реології харчових систем. – К.: НУХТ, 2015. 2. Guts, V. S., Polyevoda, Yu. A., Tkachuk, I. V., Koval, O. A. 2024. Modeling of the meat salting process in horizontal drums. Vibrations in engineering and technology. 2024. N 1 (112). P. 72-80. [in Ukrainian]. 3. Guts, V. S., Polievoda, Y. A., Koval, O. A. 2011. Determination of structural and mechanical characteristics of viscosities dispersed systems. Packaging. N 1. pp. 46-47. [in Ukrainian]. 4. Goots V., Solona O., Polievoda Y., Symonik B. Rheology in standardized food formation processes. Вібрації в техніці та технологіях. 2025. № 1 (116). С. 112-119. DOI: 10.37128/2306-8744-2025-1-15 5. Gent A.N. Engineering with Rubber: How to Design Rubber Components. – Carl Hanser Verlag, 2012. 6. Christensen R.M. Theory of Viscoelasticity. – Dover Publications, 2003. |
| References: | 1. Huts S.V. Teoretychni osnovy reolohii kharchovykh system, K., NUKhT, 2015. 2. Guts, V. S., Polyevoda, Yu. A., Tkachuk, I. V., Koval, O. A. 2024. Modeling of the meat salting process in horizontal drums. Vibrations in engineering and technology. 2024. N 1 (112). P. 72-80. [in Ukrainian]. 3. Guts, V. S., Polievoda, Y. A., Koval, O. A. 2011. Determination of structural and mechanical characteristics of viscosities dispersed systems. Packaging. N 1. pp. 46-47. [in Ukrainian]. 4. Goots V., Solona O., Polievoda Y., Symonik B. Rheology in standardized food formation processes. Vibratsii v tekhnitsi ta tekhnolohiiakh. 2025. No 1 (116). P. 112-119. DOI: 10.37128/2306-8744-2025-1-15 5. Gent A.N. Engineering with Rubber: How to Design Rubber Components, Carl Hanser Verlag, 2012. 6. Christensen R.M. Theory of Viscoelasticity, Dover Publications, 2003. |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Goots_V-Deformation_of_viscoelastic_129-130.pdf | 553,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Goots_V-Deformation_of_viscoelastic_129-130__COVER.png | 379,85 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.