Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50203

Назва: Деформування в’язко-пружних систем у харчових технологіях
Інші назви: Deformation of viscoelastic systems in food technologies
Автори: Гуць, В. С.
Полєвода, Ю. А.
Симонік, Б. В.
Goots, V.
Polievoda, Y.
Symonik, B.
Приналежність: Вінницький національний аграрний університет, м. Вінниця
Бібліографічний опис: Гуць В. С. Деформування в’язко-пружних систем у харчових технологіях / Гуць В. С., Полєвода Ю. А., Симонік Б. В. // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 129–130. — (Процеси та апарати харчових виробництв).
Бібліографічне посилання: Гуць В. С., Симонік Б. В. Деформування в’язко-пружних систем у харчових технологіях // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 129–130.
Bibliographic citation (APA): Goots, V., Polievoda, Y., & Symonik, B. (2025). Deformuvannia viazko-pruzhnykh system u kharchovykh tekhnolohiiakh [Deformation of viscoelastic systems in food technologies]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 129-130. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Goots V., Polievoda Y., Symonik B. (2025) Deformuvannia viazko-pruzhnykh system u kharchovykh tekhnolohiiakh [Deformation of viscoelastic systems in food technologies]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 129-130 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Конференція/захід: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Дата публікації: 25-вер-2025
Дата внесення: 28-жов-2025
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25 – 26 вересня 2025 р.
УДК: 664.9
66.017
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 129-130
Початкова сторінка: 129
Кінцева сторінка: 130
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50203
ISBN: 978-617-8751-03-6
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
Перелік літератури: 1. Гуць С.В. Теоретичні основи реології харчових систем. – К.: НУХТ, 2015.
2. Guts, V. S., Polyevoda, Yu. A., Tkachuk, I. V., Koval, O. A. 2024. Modeling of the meat salting process in horizontal drums. Vibrations in engineering and technology. 2024. N 1 (112). P. 72-80. [in Ukrainian].
3. Guts, V. S., Polievoda, Y. A., Koval, O. A. 2011. Determination of structural and mechanical characteristics of viscosities dispersed systems. Packaging. N 1. pp. 46-47. [in Ukrainian].
4. Goots V., Solona O., Polievoda Y., Symonik B. Rheology in standardized food formation processes. Вібрації в техніці та технологіях. 2025. № 1 (116). С. 112-119. DOI: 10.37128/2306-8744-2025-1-15
5. Gent A.N. Engineering with Rubber: How to Design Rubber Components. – Carl Hanser Verlag, 2012.
6. Christensen R.M. Theory of Viscoelasticity. – Dover Publications, 2003.
References: 1. Huts S.V. Teoretychni osnovy reolohii kharchovykh system, K., NUKhT, 2015.
2. Guts, V. S., Polyevoda, Yu. A., Tkachuk, I. V., Koval, O. A. 2024. Modeling of the meat salting process in horizontal drums. Vibrations in engineering and technology. 2024. N 1 (112). P. 72-80. [in Ukrainian].
3. Guts, V. S., Polievoda, Y. A., Koval, O. A. 2011. Determination of structural and mechanical characteristics of viscosities dispersed systems. Packaging. N 1. pp. 46-47. [in Ukrainian].
4. Goots V., Solona O., Polievoda Y., Symonik B. Rheology in standardized food formation processes. Vibratsii v tekhnitsi ta tekhnolohiiakh. 2025. No 1 (116). P. 112-119. DOI: 10.37128/2306-8744-2025-1-15
5. Gent A.N. Engineering with Rubber: How to Design Rubber Components, Carl Hanser Verlag, 2012.
6. Christensen R.M. Theory of Viscoelasticity, Dover Publications, 2003.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.