Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50203

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorГуць, В. С.
dc.contributor.authorПолєвода, Ю. А.
dc.contributor.authorСимонік, Б. В.
dc.contributor.authorGoots, V.
dc.contributor.authorPolievoda, Y.
dc.contributor.authorSymonik, B.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:45Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:45Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationГуць В. С. Деформування в’язко-пружних систем у харчових технологіях / Гуць В. С., Полєвода Ю. А., Симонік Б. В. // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 129–130. — (Процеси та апарати харчових виробництв).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50203-
dc.format.extent129-130
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.titleДеформування в’язко-пружних систем у харчових технологіях
dc.title.alternativeDeformation of viscoelastic systems in food technologies
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664.9
dc.subject.udc66.017
dc.relation.references1. Гуць С.В. Теоретичні основи реології харчових систем. – К.: НУХТ, 2015.
dc.relation.references2. Guts, V. S., Polyevoda, Yu. A., Tkachuk, I. V., Koval, O. A. 2024. Modeling of the meat salting process in horizontal drums. Vibrations in engineering and technology. 2024. N 1 (112). P. 72-80. [in Ukrainian].
dc.relation.references3. Guts, V. S., Polievoda, Y. A., Koval, O. A. 2011. Determination of structural and mechanical characteristics of viscosities dispersed systems. Packaging. N 1. pp. 46-47. [in Ukrainian].
dc.relation.references4. Goots V., Solona O., Polievoda Y., Symonik B. Rheology in standardized food formation processes. Вібрації в техніці та технологіях. 2025. № 1 (116). С. 112-119. DOI: 10.37128/2306-8744-2025-1-15
dc.relation.references5. Gent A.N. Engineering with Rubber: How to Design Rubber Components. – Carl Hanser Verlag, 2012.
dc.relation.references6. Christensen R.M. Theory of Viscoelasticity. – Dover Publications, 2003.
dc.relation.referencesen1. Huts S.V. Teoretychni osnovy reolohii kharchovykh system, K., NUKhT, 2015.
dc.relation.referencesen2. Guts, V. S., Polyevoda, Yu. A., Tkachuk, I. V., Koval, O. A. 2024. Modeling of the meat salting process in horizontal drums. Vibrations in engineering and technology. 2024. N 1 (112). P. 72-80. [in Ukrainian].
dc.relation.referencesen3. Guts, V. S., Polievoda, Y. A., Koval, O. A. 2011. Determination of structural and mechanical characteristics of viscosities dispersed systems. Packaging. N 1. pp. 46-47. [in Ukrainian].
dc.relation.referencesen4. Goots V., Solona O., Polievoda Y., Symonik B. Rheology in standardized food formation processes. Vibratsii v tekhnitsi ta tekhnolohiiakh. 2025. No 1 (116). P. 112-119. DOI: 10.37128/2306-8744-2025-1-15
dc.relation.referencesen5. Gent A.N. Engineering with Rubber: How to Design Rubber Components, Carl Hanser Verlag, 2012.
dc.relation.referencesen6. Christensen R.M. Theory of Viscoelasticity, Dover Publications, 2003.
dc.contributor.affiliationВінницький національний аграрний університет, м. Вінниця
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage129
dc.citation.epage130
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Гуць В. С., Симонік Б. В. Деформування в’язко-пружних систем у харчових технологіях // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 129–130.
dc.identifier.citationenAPAGoots, V., Polievoda, Y., & Symonik, B. (2025). Deformuvannia viazko-pruzhnykh system u kharchovykh tekhnolohiiakh [Deformation of viscoelastic systems in food technologies]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 129-130. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOGoots V., Polievoda Y., Symonik B. (2025) Deformuvannia viazko-pruzhnykh system u kharchovykh tekhnolohiiakh [Deformation of viscoelastic systems in food technologies]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 129-130 [in Ukrainian].
Ebben a gyűjteményben:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!