กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50203
| ชื่อเรื่อง: | Деформування в’язко-пружних систем у харчових технологіях |
| ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Deformation of viscoelastic systems in food technologies |
| ผู้แต่ง: | Гуць, В. С. Полєвода, Ю. А. Симонік, Б. В. Goots, V. Polievoda, Y. Symonik, B. |
| Affiliation: | Вінницький національний аграрний університет, м. Вінниця |
| Bibliographic description (Ukraine): | Гуць В. С. Деформування в’язко-пружних систем у харчових технологіях / Гуць В. С., Полєвода Ю. А., Симонік Б. В. // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 129–130. — (Процеси та апарати харчових виробництв). |
| Bibliographic reference (2015): | Гуць В. С., Симонік Б. В. Деформування в’язко-пружних систем у харчових технологіях // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 129–130. |
| Bibliographic citation (APA): | Goots, V., Polievoda, Y., & Symonik, B. (2025). Deformuvannia viazko-pruzhnykh system u kharchovykh tekhnolohiiakh [Deformation of viscoelastic systems in food technologies]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 129-130. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Goots V., Polievoda Y., Symonik B. (2025) Deformuvannia viazko-pruzhnykh system u kharchovykh tekhnolohiiakh [Deformation of viscoelastic systems in food technologies]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 129-130 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Conference/Event: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| วันที่เผยแพร่: | 25-กัน-2025 |
| Date of entry: | 28-ตุล-2025 |
| สำนักพิมพ์: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| UDC: | 664.9 66.017 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 129-130 |
| Start page: | 129 |
| End page: | 130 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50203 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| References (Ukraine): | 1. Гуць С.В. Теоретичні основи реології харчових систем. – К.: НУХТ, 2015. 2. Guts, V. S., Polyevoda, Yu. A., Tkachuk, I. V., Koval, O. A. 2024. Modeling of the meat salting process in horizontal drums. Vibrations in engineering and technology. 2024. N 1 (112). P. 72-80. [in Ukrainian]. 3. Guts, V. S., Polievoda, Y. A., Koval, O. A. 2011. Determination of structural and mechanical characteristics of viscosities dispersed systems. Packaging. N 1. pp. 46-47. [in Ukrainian]. 4. Goots V., Solona O., Polievoda Y., Symonik B. Rheology in standardized food formation processes. Вібрації в техніці та технологіях. 2025. № 1 (116). С. 112-119. DOI: 10.37128/2306-8744-2025-1-15 5. Gent A.N. Engineering with Rubber: How to Design Rubber Components. – Carl Hanser Verlag, 2012. 6. Christensen R.M. Theory of Viscoelasticity. – Dover Publications, 2003. |
| References (International): | 1. Huts S.V. Teoretychni osnovy reolohii kharchovykh system, K., NUKhT, 2015. 2. Guts, V. S., Polyevoda, Yu. A., Tkachuk, I. V., Koval, O. A. 2024. Modeling of the meat salting process in horizontal drums. Vibrations in engineering and technology. 2024. N 1 (112). P. 72-80. [in Ukrainian]. 3. Guts, V. S., Polievoda, Y. A., Koval, O. A. 2011. Determination of structural and mechanical characteristics of viscosities dispersed systems. Packaging. N 1. pp. 46-47. [in Ukrainian]. 4. Goots V., Solona O., Polievoda Y., Symonik B. Rheology in standardized food formation processes. Vibratsii v tekhnitsi ta tekhnolohiiakh. 2025. No 1 (116). P. 112-119. DOI: 10.37128/2306-8744-2025-1-15 5. Gent A.N. Engineering with Rubber: How to Design Rubber Components, Carl Hanser Verlag, 2012. 6. Christensen R.M. Theory of Viscoelasticity, Dover Publications, 2003. |
| Content type: | Conference Abstract |
| ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
| แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Goots_V-Deformation_of_viscoelastic_129-130.pdf | 553,49 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
| ICFSI_2025_Goots_V-Deformation_of_viscoelastic_129-130__COVER.png | 379,85 kB | image/png | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น