Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50168

Назва: Polygonum Aviculare L. та закваска як фактори підвищення харчової цінності пшеничного хліба
Інші назви: Polygonum Aviculare L. and sourder as factors for increasing the nutritive value of wheat bread
Автори: Смолій, Н. В.
Вічко, Олена Іванівна
Карпик, Галина Вікторівна
Smolii, N. V.
Vichko, O. I.
Karpyk, G. V.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Смолій Н. В. Polygonum Aviculare L. та закваска як фактори підвищення харчової цінності пшеничного хліба / Н. В. Смолій, Олена Іванівна Вічко, Галина Вікторівна Карпик // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 78. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Бібліографічне посилання: Смолій Н. В., Карпик Г. В. Polygonum Aviculare L. та закваска як фактори підвищення харчової цінності пшеничного хліба // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 78.
Bibliographic citation (APA): Smolii, N. V., Vichko, O. I., & Karpyk, G. V. (2025). Polygonum Aviculare L. ta zakvaska yak faktory pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti pshenychnoho khliba [Polygonum Aviculare L. and sourder as factors for increasing the nutritive value of wheat bread]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 78. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Smolii N. V., Vichko O. I., Karpyk G. V. (2025) Polygonum Aviculare L. ta zakvaska yak faktory pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti pshenychnoho khliba [Polygonum Aviculare L. and sourder as factors for increasing the nutritive value of wheat bread]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 78 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Конференція/захід: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Дата публікації: 25-вер-2025
Дата внесення: 28-жов-2025
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25 – 26 вересня 2025 р.
УДК: 664.661
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 78
Початкова сторінка: 78
Кінцева сторінка: 78
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50168
ISBN: 978-617-8751-03-6
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
Перелік літератури: 1. Graça C., Raymundo A., Sousa I. Sourdough Fermentation as a Tool to Improve the Nutritional and Health-Promoting Properties of Its Derived-Products. Fermentation. 2021. Vol. 7, № 4. P. 246.
2. Карпик Г.В., Вічко О.І., Копчак Н.Г., Швед. О.В. Особливості виробництва булочних виробів з Rheum L. Хімія, технологія речовин та їх застосування. Харчові технології. Видавництво Львівської політехніки, Випуск 2, № 5, 2022. С.136-141.
References: 1. Graça C., Raymundo A., Sousa I. Sourdough Fermentation as a Tool to Improve the Nutritional and Health-Promoting Properties of Its Derived-Products. Fermentation. 2021. Vol. 7, No 4. P. 246.
2. Karpyk H.V., Vichko O.I., Kopchak N.H., Shved. O.V. Osoblyvosti vyrobnytstva bulochnykh vyrobiv z Rheum L. Khimiia, tekhnolohiia rechovyn ta yikh zastosuvannia. Kharchovi tekhnolohii. Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, Issue 2, No 5, 2022. P.136-141.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.