Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50168
| Titulua: | Polygonum Aviculare L. та закваска як фактори підвищення харчової цінності пшеничного хліба |
| Beste titulu batzuk: | Polygonum Aviculare L. and sourder as factors for increasing the nutritive value of wheat bread |
| Egilea: | Смолій, Н. В. Вічко, Олена Іванівна Карпик, Галина Вікторівна Smolii, N. V. Vichko, O. I. Karpyk, G. V. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Смолій Н. В. Polygonum Aviculare L. та закваска як фактори підвищення харчової цінності пшеничного хліба / Н. В. Смолій, Олена Іванівна Вічко, Галина Вікторівна Карпик // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 78. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic reference (2015): | Смолій Н. В., Карпик Г. В. Polygonum Aviculare L. та закваска як фактори підвищення харчової цінності пшеничного хліба // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 78. |
| Bibliographic citation (APA): | Smolii, N. V., Vichko, O. I., & Karpyk, G. V. (2025). Polygonum Aviculare L. ta zakvaska yak faktory pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti pshenychnoho khliba [Polygonum Aviculare L. and sourder as factors for increasing the nutritive value of wheat bread]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 78. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Smolii N. V., Vichko O. I., Karpyk G. V. (2025) Polygonum Aviculare L. ta zakvaska yak faktory pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti pshenychnoho khliba [Polygonum Aviculare L. and sourder as factors for increasing the nutritive value of wheat bread]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 78 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Conference/Event: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Gordailuaren-data: | 25-Sep-2025 |
| Date of entry: | 28-Oct-2025 |
| Argitalpen: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| UDC: | 664.661 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 78 |
| Start page: | 78 |
| End page: | 78 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50168 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| References (Ukraine): | 1. Graça C., Raymundo A., Sousa I. Sourdough Fermentation as a Tool to Improve the Nutritional and Health-Promoting Properties of Its Derived-Products. Fermentation. 2021. Vol. 7, № 4. P. 246. 2. Карпик Г.В., Вічко О.І., Копчак Н.Г., Швед. О.В. Особливості виробництва булочних виробів з Rheum L. Хімія, технологія речовин та їх застосування. Харчові технології. Видавництво Львівської політехніки, Випуск 2, № 5, 2022. С.136-141. |
| References (International): | 1. Graça C., Raymundo A., Sousa I. Sourdough Fermentation as a Tool to Improve the Nutritional and Health-Promoting Properties of Its Derived-Products. Fermentation. 2021. Vol. 7, No 4. P. 246. 2. Karpyk H.V., Vichko O.I., Kopchak N.H., Shved. O.V. Osoblyvosti vyrobnytstva bulochnykh vyrobiv z Rheum L. Khimiia, tekhnolohiia rechovyn ta yikh zastosuvannia. Kharchovi tekhnolohii. Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, Issue 2, No 5, 2022. P.136-141. |
| Content type: | Conference Abstract |
| Bildumetan azaltzen da: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Item honetako fitxategiak:
| Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Smolii_N_V-Polygonum_Aviculare_L_and_sourder_78.pdf | 276,2 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
| ICFSI_2025_Smolii_N_V-Polygonum_Aviculare_L_and_sourder_78__COVER.png | 480,93 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.