Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50168

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorСмолій, Н. В.
dc.contributor.authorВічко, Олена Іванівна
dc.contributor.authorКарпик, Галина Вікторівна
dc.contributor.authorSmolii, N. V.
dc.contributor.authorVichko, O. I.
dc.contributor.authorKarpyk, G. V.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:42Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:42Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationСмолій Н. В. Polygonum Aviculare L. та закваска як фактори підвищення харчової цінності пшеничного хліба / Н. В. Смолій, Олена Іванівна Вічко, Галина Вікторівна Карпик // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 78. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50168-
dc.format.extent78
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.titlePolygonum Aviculare L. та закваска як фактори підвищення харчової цінності пшеничного хліба
dc.title.alternativePolygonum Aviculare L. and sourder as factors for increasing the nutritive value of wheat bread
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.661
dc.relation.references1. Graça C., Raymundo A., Sousa I. Sourdough Fermentation as a Tool to Improve the Nutritional and Health-Promoting Properties of Its Derived-Products. Fermentation. 2021. Vol. 7, № 4. P. 246.
dc.relation.references2. Карпик Г.В., Вічко О.І., Копчак Н.Г., Швед. О.В. Особливості виробництва булочних виробів з Rheum L. Хімія, технологія речовин та їх застосування. Харчові технології. Видавництво Львівської політехніки, Випуск 2, № 5, 2022. С.136-141.
dc.relation.referencesen1. Graça C., Raymundo A., Sousa I. Sourdough Fermentation as a Tool to Improve the Nutritional and Health-Promoting Properties of Its Derived-Products. Fermentation. 2021. Vol. 7, No 4. P. 246.
dc.relation.referencesen2. Karpyk H.V., Vichko O.I., Kopchak N.H., Shved. O.V. Osoblyvosti vyrobnytstva bulochnykh vyrobiv z Rheum L. Khimiia, tekhnolohiia rechovyn ta yikh zastosuvannia. Kharchovi tekhnolohii. Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, Issue 2, No 5, 2022. P.136-141.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage78
dc.citation.epage78
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Смолій Н. В., Карпик Г. В. Polygonum Aviculare L. та закваска як фактори підвищення харчової цінності пшеничного хліба // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 78.
dc.identifier.citationenAPASmolii, N. V., Vichko, O. I., & Karpyk, G. V. (2025). Polygonum Aviculare L. ta zakvaska yak faktory pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti pshenychnoho khliba [Polygonum Aviculare L. and sourder as factors for increasing the nutritive value of wheat bread]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 78. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOSmolii N. V., Vichko O. I., Karpyk G. V. (2025) Polygonum Aviculare L. ta zakvaska yak faktory pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti pshenychnoho khliba [Polygonum Aviculare L. and sourder as factors for increasing the nutritive value of wheat bread]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 78 [in Ukrainian].
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.