Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50191
| Назва: | Екстракт дубовий водний – альтернатива дубової бочки |
| Інші назви: | Oak water extract – an alternative to oak barrels |
| Автори: | Луканін, О. С. Мельник, Н. Б. Lukanin, O. S. Melnyk, N. B. |
| Приналежність: | Національна академія аграрних наук України, Україна Інститут агроекології і природокористування НААН , Україна National Academy of Agrarian Sciences of Ukraine, Ukraine Institute of Agroecology and Nature Management of the National Academy of Agrarian Sciences, Ukraine |
| Бібліографічний опис: | Луканін О. С. Екстракт дубовий водний – альтернатива дубової бочки / О. С. Луканін, Н. Б. Мельник // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 19–22. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Бібліографічне посилання: | Луканін О. С., Мельник Н. Б. Екстракт дубовий водний – альтернатива дубової бочки // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 19–22. |
| Bibliographic citation (APA): | Lukanin, O. S., & Melnyk, N. B. (2025). Ekstrakt dubovyi vodnyi – alternatyva dubovoi bochky [Oak water extract – an alternative to oak barrels]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 19-22. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Lukanin O. S., Melnyk N. B. (2025) Ekstrakt dubovyi vodnyi – alternatyva dubovoi bochky [Oak water extract – an alternative to oak barrels]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 19-22 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата публікації: | 25-вер-2025 |
| Дата внесення: | 28-жов-2025 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| УДК: | 663.241 674.4/8 |
| Кількість сторінок: | 4 |
| Діапазон сторінок: | 19-22 |
| Початкова сторінка: | 19 |
| Кінцева сторінка: | 22 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50191 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://boise.vivelys.com |
| Перелік літератури: | 1. Francois de Beaulieu, Herve Ronne. Le cidres et leurs eaux-de-vie // Editions Ouest-France. – 1998. – 64 p. 2. Hebert M., Coligneaux P. La belle histoire du cidre et du calvados // Editions Ch. Corlet. – 1998 – 134 p. 3. Lea A.G.H. Cidermaking // Lea A.G.H., Piggott J.R. Fermented beverage production. – Blackie academic & professional, 1995. – P. 66–96. 4. Specifications for the registered designation of origin “Cognac” or “Eau-de-vie de Cognac” or “Eaude-vie des Charentes”. – published in BO AGRI on 15.01.2015.- I.N.A.O. 2015. – 20 p. 5. Vivas N. Manuel de tonnellerie à l’usage des utilisateurs de futaille / Vivas N. / Vivas N. // Editions Féret. – Bordeaux. – 2002. – 207 Р. 6. Збірник технологічних інструкцій, правил і нормативних матеріалів з виноробної промисловості / за ред. Г.Г. Валуйко. – М.: Агропроміздат, 1985. – 512 с. 7. Cahier des charges de l’appellation d’origine controlée « COGNAC » ou « EAU-DE-VIE DE COGNAC » ou « EAU- DE-VIE DES CHARENTES »/ du 2 juin 2022 // Arrêté du 14 janvier 2022 homologuant le cahier des charges relatif à l’appellation d’origine contrôlée « Cognac » ou « Eau-de-vie de Cognac » ou « Eau-de-vie des Charentes » – 22 p. 8. Specifications for the registered designation of origin “Cognac” or “Eau-de-vie de Cognac” or “Eaude-vie des Charentes”. – published in BO AGRI on 15.01.2015.- I.N.A.O. 2015. – 20 p. 9. https://boise.vivelys.com – офіційний сайт. 10. Tarko, T., Krankowski, F., & Duda-Chodak, A. (2023). The Impact of Compounds Extracted from Wood on the Quality of Alcoholic Beverages. Molecules, 28(2), 620. 11. Petrozziello, M., Bonello, F., Asproudi, A., Nardi, T., Tsolakis, C., Bosso, A., ... & Mazzei, R. A. (2020). Xylovolatile fingerprint of wines aged in barrels or with oak chips: This article is published in cooperation with the 11th OenoIVAS International Symposium, June 25–28 2019, Bordeaux, France. OENO One, 54(3), 513-522. |
| References: | 1. Francois de Beaulieu, Herve Ronne. Le cidres et leurs eaux-de-vie, Editions Ouest-France, 1998, 64 p. 2. Hebert M., Coligneaux P. La belle histoire du cidre et du calvados, Editions Ch. Corlet, 1998 – 134 p. 3. Lea A.G.H. Cidermaking, Lea A.G.H., Piggott J.R. Fermented beverage production, Blackie academic & professional, 1995, P. 66–96. 4. Specifications for the registered designation of origin "Cognac" or "Eau-de-vie de Cognac" or "Eaude-vie des Charentes", published in BO AGRI on 15.01.2015, I.N.A.O. 2015, 20 p. 5. Vivas N. Manuel de tonnellerie à l’usage des utilisateurs de futaille, Vivas N., Vivas N., Editions Féret, Bordeaux, 2002, 207 R. 6. Zbirnyk tekhnolohichnykh instruktsii, pravyl i normatyvnykh materialiv z vynorobnoi promyslovosti, ed. H.H. Valuiko, M., Ahropromizdat, 1985, 512 p. 7. Cahier des charges de l’appellation d’origine controlée " COGNAC " ou " EAU-DE-VIE DE COGNAC " ou " EAU- DE-VIE DES CHARENTES "/ du 2 juin 2022, Arrêté du 14 janvier 2022 homologuant le cahier des charges relatif à l’appellation d’origine contrôlée " Cognac " ou " Eau-de-vie de Cognac " ou " Eau-de-vie des Charentes " – 22 p. 8. Specifications for the registered designation of origin "Cognac" or "Eau-de-vie de Cognac" or "Eaude-vie des Charentes", published in BO AGRI on 15.01.2015, I.N.A.O. 2015, 20 p. 9. https://boise.vivelys.com – ofitsiinyi sait. 10. Tarko, T., Krankowski, F., & Duda-Chodak, A. (2023). The Impact of Compounds Extracted from Wood on the Quality of Alcoholic Beverages. Molecules, 28(2), 620. 11. Petrozziello, M., Bonello, F., Asproudi, A., Nardi, T., Tsolakis, C., Bosso, A., ... & Mazzei, R. A. (2020). Xylovolatile fingerprint of wines aged in barrels or with oak chips: This article is published in cooperation with the 11th OenoIVAS International Symposium, June 25–28 2019, Bordeaux, France. OENO One, 54(3), 513-522. |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Lukanin_O_S-Oak_water_extract-an_19-22.pdf | 978,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Lukanin_O_S-Oak_water_extract-an_19-22__COVER.png | 447,79 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.