Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50191

Record completo di tutti i metadati
Campo DCValoreLingua
dc.contributor.authorЛуканін, О. С.
dc.contributor.authorМельник, Н. Б.
dc.contributor.authorLukanin, O. S.
dc.contributor.authorMelnyk, N. B.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:44Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:44Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationЛуканін О. С. Екстракт дубовий водний – альтернатива дубової бочки / О. С. Луканін, Н. Б. Мельник // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 19–22. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50191-
dc.format.extent19-22
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.relation.urihttps://boise.vivelys.com
dc.titleЕкстракт дубовий водний – альтернатива дубової бочки
dc.title.alternativeOak water extract – an alternative to oak barrels
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages4
dc.subject.udc663.241
dc.subject.udc674.4/8
dc.relation.references1. Francois de Beaulieu, Herve Ronne. Le cidres et leurs eaux-de-vie // Editions Ouest-France. – 1998. – 64 p.
dc.relation.references2. Hebert M., Coligneaux P. La belle histoire du cidre et du calvados // Editions Ch. Corlet. – 1998 – 134 p.
dc.relation.references3. Lea A.G.H. Cidermaking // Lea A.G.H., Piggott J.R. Fermented beverage production. – Blackie academic & professional, 1995. – P. 66–96.
dc.relation.references4. Specifications for the registered designation of origin “Cognac” or “Eau-de-vie de Cognac” or “Eaude-vie des Charentes”. – published in BO AGRI on 15.01.2015.- I.N.A.O. 2015. – 20 p.
dc.relation.references5. Vivas N. Manuel de tonnellerie à l’usage des utilisateurs de futaille / Vivas N. / Vivas N. // Editions Féret. – Bordeaux. – 2002. – 207 Р.
dc.relation.references6. Збірник технологічних інструкцій, правил і нормативних матеріалів з виноробної промисловості / за ред. Г.Г. Валуйко. – М.: Агропроміздат, 1985. – 512 с.
dc.relation.references7. Cahier des charges de l’appellation d’origine controlée « COGNAC » ou « EAU-DE-VIE DE COGNAC » ou « EAU- DE-VIE DES CHARENTES »/ du 2 juin 2022 // Arrêté du 14 janvier 2022 homologuant le cahier des charges relatif à l’appellation d’origine contrôlée « Cognac » ou « Eau-de-vie de Cognac » ou « Eau-de-vie des Charentes » – 22 p.
dc.relation.references8. Specifications for the registered designation of origin “Cognac” or “Eau-de-vie de Cognac” or “Eaude-vie des Charentes”. – published in BO AGRI on 15.01.2015.- I.N.A.O. 2015. – 20 p.
dc.relation.references9. https://boise.vivelys.com – офіційний сайт.
dc.relation.references10. Tarko, T., Krankowski, F., & Duda-Chodak, A. (2023). The Impact of Compounds Extracted from Wood on the Quality of Alcoholic Beverages. Molecules, 28(2), 620.
dc.relation.references11. Petrozziello, M., Bonello, F., Asproudi, A., Nardi, T., Tsolakis, C., Bosso, A., ... & Mazzei, R. A. (2020). Xylovolatile fingerprint of wines aged in barrels or with oak chips: This article is published in cooperation with the 11th OenoIVAS International Symposium, June 25–28 2019, Bordeaux, France. OENO One, 54(3), 513-522.
dc.relation.referencesen1. Francois de Beaulieu, Herve Ronne. Le cidres et leurs eaux-de-vie, Editions Ouest-France, 1998, 64 p.
dc.relation.referencesen2. Hebert M., Coligneaux P. La belle histoire du cidre et du calvados, Editions Ch. Corlet, 1998 – 134 p.
dc.relation.referencesen3. Lea A.G.H. Cidermaking, Lea A.G.H., Piggott J.R. Fermented beverage production, Blackie academic & professional, 1995, P. 66–96.
dc.relation.referencesen4. Specifications for the registered designation of origin "Cognac" or "Eau-de-vie de Cognac" or "Eaude-vie des Charentes", published in BO AGRI on 15.01.2015, I.N.A.O. 2015, 20 p.
dc.relation.referencesen5. Vivas N. Manuel de tonnellerie à l’usage des utilisateurs de futaille, Vivas N., Vivas N., Editions Féret, Bordeaux, 2002, 207 R.
dc.relation.referencesen6. Zbirnyk tekhnolohichnykh instruktsii, pravyl i normatyvnykh materialiv z vynorobnoi promyslovosti, ed. H.H. Valuiko, M., Ahropromizdat, 1985, 512 p.
dc.relation.referencesen7. Cahier des charges de l’appellation d’origine controlée " COGNAC " ou " EAU-DE-VIE DE COGNAC " ou " EAU- DE-VIE DES CHARENTES "/ du 2 juin 2022, Arrêté du 14 janvier 2022 homologuant le cahier des charges relatif à l’appellation d’origine contrôlée " Cognac " ou " Eau-de-vie de Cognac " ou " Eau-de-vie des Charentes " – 22 p.
dc.relation.referencesen8. Specifications for the registered designation of origin "Cognac" or "Eau-de-vie de Cognac" or "Eaude-vie des Charentes", published in BO AGRI on 15.01.2015, I.N.A.O. 2015, 20 p.
dc.relation.referencesen9. https://boise.vivelys.com – ofitsiinyi sait.
dc.relation.referencesen10. Tarko, T., Krankowski, F., & Duda-Chodak, A. (2023). The Impact of Compounds Extracted from Wood on the Quality of Alcoholic Beverages. Molecules, 28(2), 620.
dc.relation.referencesen11. Petrozziello, M., Bonello, F., Asproudi, A., Nardi, T., Tsolakis, C., Bosso, A., ... & Mazzei, R. A. (2020). Xylovolatile fingerprint of wines aged in barrels or with oak chips: This article is published in cooperation with the 11th OenoIVAS International Symposium, June 25–28 2019, Bordeaux, France. OENO One, 54(3), 513-522.
dc.contributor.affiliationНаціональна академія аграрних наук України, Україна
dc.contributor.affiliationІнститут агроекології і природокористування НААН , Україна
dc.contributor.affiliationNational Academy of Agrarian Sciences of Ukraine, Ukraine
dc.contributor.affiliationInstitute of Agroecology and Nature Management of the National Academy of Agrarian Sciences, Ukraine
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage19
dc.citation.epage22
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Луканін О. С., Мельник Н. Б. Екстракт дубовий водний – альтернатива дубової бочки // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 19–22.
dc.identifier.citationenAPALukanin, O. S., & Melnyk, N. B. (2025). Ekstrakt dubovyi vodnyi – alternatyva dubovoi bochky [Oak water extract – an alternative to oak barrels]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 19-22. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOLukanin O. S., Melnyk N. B. (2025) Ekstrakt dubovyi vodnyi – alternatyva dubovoi bochky [Oak water extract – an alternative to oak barrels]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 19-22 [in Ukrainian].
È visualizzato nelle collezioni:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
ICFSI_2025_Lukanin_O_S-Oak_water_extract-an_19-22.pdf978,48 kBAdobe PDFVisualizza/apri
ICFSI_2025_Lukanin_O_S-Oak_water_extract-an_19-22__COVER.png447,79 kBimage/pngVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.