Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50180
| Назва: | Розроблення технології масляної пасти зі смаком полуниці для дітей |
| Інші назви: | Development of technology of strawberry-flavored butter paste for children |
| Автори: | Білик, О. Я. Сливка, Н. Б. Лучка, І. В. Bilyk, O. Ya. Slyvka, N. B. Luchka, I. V. |
| Приналежність: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, Україна |
| Бібліографічний опис: | Білик О. Я. Розроблення технології масляної пасти зі смаком полуниці для дітей / О. Я. Білик, Н. Б. Сливка, І. В. Лучка // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 17–18. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Бібліографічне посилання: | Білик О. Я., Лучка І. В. Розроблення технології масляної пасти зі смаком полуниці для дітей // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 17–18. |
| Bibliographic citation (APA): | Bilyk, O. Ya., Slyvka, N. B., & Luchka, I. V. (2025). Rozroblennia tekhnolohii maslianoi pasty zi smakom polunytsi dlia ditei [Development of technology of strawberry-flavored butter paste for children]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 17-18. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Bilyk O. Ya., Slyvka N. B., Luchka I. V. (2025) Rozroblennia tekhnolohii maslianoi pasty zi smakom polunytsi dlia ditei [Development of technology of strawberry-flavored butter paste for children]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 17-18 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата публікації: | 25-вер-2025 |
| Дата внесення: | 28-жов-2025 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| УДК: | 637.2 |
| Кількість сторінок: | 2 |
| Діапазон сторінок: | 17-18 |
| Початкова сторінка: | 17 |
| Кінцева сторінка: | 18 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50180 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| Перелік літератури: | 1. Одарченко Д.М., Соколова Є.Б., Ковалевська Н.С. Дослідження хімічного складу різних сортів полуниці до та після заморожування. Науково-виробничий журнал Вісник Уманського національного університету садівництва, 2020. № 1. С. 98–103. 2. Очколяс О.М., Лебська Т.К., Тищенко Л.М. Споживчі властивості вершкового масла з наповнювачами морських водоростей. Товари і ринки, 2016. № 1. С. 124–128. 3. Сімахіна Г.О., Науменко Н.В. Харчування як основний чинник збереження стану здоров’я населення. Проблеми старіння та довголіття, 2016. № 2. С. 204–214. 4. Ткаченко Н.А., Українцева Ю.С., Авершина А.С. Медико-біологічні дослідження білкових паст для дитячого харчування. Наукові праці ОНАХТ, 2016. Т. 48. С. 105–110. 5. Sokolova E., Aksenova E., Piliugina I. Investigation of properties of semi-finished products for smoothies during low-temperature storage. Технологічний аудит та резерви виробництва, 2018. № 3/3 (41). С. 45–50. |
| References: | 1. Odarchenko D.M., Sokolova Ye.B., Kovalevska N.S. Doslidzhennia khimichnoho skladu riznykh sortiv polunytsi do ta pislia zamorozhuvannia. Naukovo-vyrobnychyi zhurnal Visnyk Umanskoho natsionalnoho universytetu sadivnytstva, 2020. No 1. P. 98–103. 2. Ochkolias O.M., Lebska T.K., Tyshchenko L.M. Spozhyvchi vlastyvosti vershkovoho masla z napovniuvachamy morskykh vodorostei. Tovary i rynky, 2016. No 1. P. 124–128. 3. Simakhina H.O., Naumenko N.V. Kharchuvannia yak osnovnyi chynnyk zberezhennia stanu zdorovia naselennia. Problemy starinnia ta dovholittia, 2016. No 2. P. 204–214. 4. Tkachenko N.A., Ukraintseva Yu.S., Avershyna A.S. Medyko-biolohichni doslidzhennia bilkovykh past dlia dytiachoho kharchuvannia. Naukovi pratsi ONAKhT, 2016. V. 48. P. 105–110. 5. Sokolova E., Aksenova E., Piliugina I. Investigation of properties of semi-finished products for smoothies during low-temperature storage. Tekhnolohichnyi audyt ta rezervy vyrobnytstva, 2018. No 3/3 (41). P. 45–50. |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Bilyk_O_Ya-Development_of_technology_17-18.pdf | 542,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Bilyk_O_Ya-Development_of_technology_17-18__COVER.png | 482,33 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.