Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50180

Başlık: Розроблення технології масляної пасти зі смаком полуниці для дітей
Diğer Başlıklar: Development of technology of strawberry-flavored butter paste for children
Yazarlar: Білик, О. Я.
Сливка, Н. Б.
Лучка, І. В.
Bilyk, O. Ya.
Slyvka, N. B.
Luchka, I. V.
Affiliation: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Білик О. Я. Розроблення технології масляної пасти зі смаком полуниці для дітей / О. Я. Білик, Н. Б. Сливка, І. В. Лучка // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 17–18. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Білик О. Я., Лучка І. В. Розроблення технології масляної пасти зі смаком полуниці для дітей // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 17–18.
Bibliographic citation (APA): Bilyk, O. Ya., Slyvka, N. B., & Luchka, I. V. (2025). Rozroblennia tekhnolohii maslianoi pasty zi smakom polunytsi dlia ditei [Development of technology of strawberry-flavored butter paste for children]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 17-18. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Bilyk O. Ya., Slyvka N. B., Luchka I. V. (2025) Rozroblennia tekhnolohii maslianoi pasty zi smakom polunytsi dlia ditei [Development of technology of strawberry-flavored butter paste for children]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 17-18 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Yayın Tarihi: 25-Eyl-2025
Date of entry: 28-Eki-2025
Yayıncı: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 637.2
Number of pages: 2
Page range: 17-18
Start page: 17
End page: 18
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50180
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
References (Ukraine): 1. Одарченко Д.М., Соколова Є.Б., Ковалевська Н.С. Дослідження хімічного складу різних сортів полуниці до та після заморожування. Науково-виробничий журнал Вісник Уманського національного університету садівництва, 2020. № 1. С. 98–103.
2. Очколяс О.М., Лебська Т.К., Тищенко Л.М. Споживчі властивості вершкового масла з наповнювачами морських водоростей. Товари і ринки, 2016. № 1. С. 124–128.
3. Сімахіна Г.О., Науменко Н.В. Харчування як основний чинник збереження стану здоров’я населення. Проблеми старіння та довголіття, 2016. № 2. С. 204–214.
4. Ткаченко Н.А., Українцева Ю.С., Авершина А.С. Медико-біологічні дослідження білкових паст для дитячого харчування. Наукові праці ОНАХТ, 2016. Т. 48. С. 105–110.
5. Sokolova E., Aksenova E., Piliugina I. Investigation of properties of semi-finished products for smoothies during low-temperature storage. Технологічний аудит та резерви виробництва, 2018. № 3/3 (41). С. 45–50.
References (International): 1. Odarchenko D.M., Sokolova Ye.B., Kovalevska N.S. Doslidzhennia khimichnoho skladu riznykh sortiv polunytsi do ta pislia zamorozhuvannia. Naukovo-vyrobnychyi zhurnal Visnyk Umanskoho natsionalnoho universytetu sadivnytstva, 2020. No 1. P. 98–103.
2. Ochkolias O.M., Lebska T.K., Tyshchenko L.M. Spozhyvchi vlastyvosti vershkovoho masla z napovniuvachamy morskykh vodorostei. Tovary i rynky, 2016. No 1. P. 124–128.
3. Simakhina H.O., Naumenko N.V. Kharchuvannia yak osnovnyi chynnyk zberezhennia stanu zdorovia naselennia. Problemy starinnia ta dovholittia, 2016. No 2. P. 204–214.
4. Tkachenko N.A., Ukraintseva Yu.S., Avershyna A.S. Medyko-biolohichni doslidzhennia bilkovykh past dlia dytiachoho kharchuvannia. Naukovi pratsi ONAKhT, 2016. V. 48. P. 105–110.
5. Sokolova E., Aksenova E., Piliugina I. Investigation of properties of semi-finished products for smoothies during low-temperature storage. Tekhnolohichnyi audyt ta rezervy vyrobnytstva, 2018. No 3/3 (41). P. 45–50.
Content type: Conference Abstract
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.