Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50180

Record completo di tutti i metadati
Campo DCValoreLingua
dc.contributor.authorБілик, О. Я.
dc.contributor.authorСливка, Н. Б.
dc.contributor.authorЛучка, І. В.
dc.contributor.authorBilyk, O. Ya.
dc.contributor.authorSlyvka, N. B.
dc.contributor.authorLuchka, I. V.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:43Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:43Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationБілик О. Я. Розроблення технології масляної пасти зі смаком полуниці для дітей / О. Я. Білик, Н. Б. Сливка, І. В. Лучка // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 17–18. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50180-
dc.format.extent17-18
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.titleРозроблення технології масляної пасти зі смаком полуниці для дітей
dc.title.alternativeDevelopment of technology of strawberry-flavored butter paste for children
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.2
dc.relation.references1. Одарченко Д.М., Соколова Є.Б., Ковалевська Н.С. Дослідження хімічного складу різних сортів полуниці до та після заморожування. Науково-виробничий журнал Вісник Уманського національного університету садівництва, 2020. № 1. С. 98–103.
dc.relation.references2. Очколяс О.М., Лебська Т.К., Тищенко Л.М. Споживчі властивості вершкового масла з наповнювачами морських водоростей. Товари і ринки, 2016. № 1. С. 124–128.
dc.relation.references3. Сімахіна Г.О., Науменко Н.В. Харчування як основний чинник збереження стану здоров’я населення. Проблеми старіння та довголіття, 2016. № 2. С. 204–214.
dc.relation.references4. Ткаченко Н.А., Українцева Ю.С., Авершина А.С. Медико-біологічні дослідження білкових паст для дитячого харчування. Наукові праці ОНАХТ, 2016. Т. 48. С. 105–110.
dc.relation.references5. Sokolova E., Aksenova E., Piliugina I. Investigation of properties of semi-finished products for smoothies during low-temperature storage. Технологічний аудит та резерви виробництва, 2018. № 3/3 (41). С. 45–50.
dc.relation.referencesen1. Odarchenko D.M., Sokolova Ye.B., Kovalevska N.S. Doslidzhennia khimichnoho skladu riznykh sortiv polunytsi do ta pislia zamorozhuvannia. Naukovo-vyrobnychyi zhurnal Visnyk Umanskoho natsionalnoho universytetu sadivnytstva, 2020. No 1. P. 98–103.
dc.relation.referencesen2. Ochkolias O.M., Lebska T.K., Tyshchenko L.M. Spozhyvchi vlastyvosti vershkovoho masla z napovniuvachamy morskykh vodorostei. Tovary i rynky, 2016. No 1. P. 124–128.
dc.relation.referencesen3. Simakhina H.O., Naumenko N.V. Kharchuvannia yak osnovnyi chynnyk zberezhennia stanu zdorovia naselennia. Problemy starinnia ta dovholittia, 2016. No 2. P. 204–214.
dc.relation.referencesen4. Tkachenko N.A., Ukraintseva Yu.S., Avershyna A.S. Medyko-biolohichni doslidzhennia bilkovykh past dlia dytiachoho kharchuvannia. Naukovi pratsi ONAKhT, 2016. V. 48. P. 105–110.
dc.relation.referencesen5. Sokolova E., Aksenova E., Piliugina I. Investigation of properties of semi-finished products for smoothies during low-temperature storage. Tekhnolohichnyi audyt ta rezervy vyrobnytstva, 2018. No 3/3 (41). P. 45–50.
dc.contributor.affiliationЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage17
dc.citation.epage18
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Білик О. Я., Лучка І. В. Розроблення технології масляної пасти зі смаком полуниці для дітей // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 17–18.
dc.identifier.citationenAPABilyk, O. Ya., Slyvka, N. B., & Luchka, I. V. (2025). Rozroblennia tekhnolohii maslianoi pasty zi smakom polunytsi dlia ditei [Development of technology of strawberry-flavored butter paste for children]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 17-18. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOBilyk O. Ya., Slyvka N. B., Luchka I. V. (2025) Rozroblennia tekhnolohii maslianoi pasty zi smakom polunytsi dlia ditei [Development of technology of strawberry-flavored butter paste for children]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 17-18 [in Ukrainian].
È visualizzato nelle collezioni:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.