Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50128

Назва: Water reuse in food enterprises in the conditions of water crisis: challenges and opportunities
Інші назви: Повторне водокористування на харчових підприємствах в умовах водної кризи: виклики та можливості
Автори: Коваленко, О. О.
Kovalenko, O. O.
Приналежність: Одеський національний технологічний університет, Україна
Бібліографічний опис: Kovalenko O. O. Water reuse in food enterprises in the conditions of water crisis: challenges and opportunities / O. O. Kovalenko // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 вересня 2025 р. — Tern. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — P. 28–29. — (Innovative technologies in food production).
Бібліографічне посилання: Kovalenko O. O. Water reuse in food enterprises in the conditions of water crisis: challenges and opportunities // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, Ternopil, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. P. 28–29.
Bibliographic citation (APA): Kovalenko, O. O. (2025). Water reuse in food enterprises in the conditions of water crisis: challenges and opportunities. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 28-29..
Bibliographic citation (CHICAGO): Kovalenko O. O. (2025) Water reuse in food enterprises in the conditions of water crisis: challenges and opportunities. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 28-29.
Є частиною видання: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Конференція/захід: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Дата публікації: 25-вер-2025
Дата внесення: 28-жов-2025
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25 – 26 вересня 2025 р.
УДК: 628.3-027.33
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 28-29
Початкова сторінка: 28
Кінцева сторінка: 29
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50128
ISBN: 978-617-8751-03-6
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://doi.org/10.1016/j.chemosphere.2022.133553
https://doi.org/10.3390/su152316193
https://www.watertechonline.com/water-reuse/article/55132395/aquacycl-3-companies-utilizing-water-reuse-in-their-operations
Перелік літератури: 1. Shrivastava, V., Ali, I., Marjub, M. M., Rene, E.R., Soto, A.M.F. (2022). Wastewater in the food industry: Treatment technologies and reuse potential. Chemosphere, 293, 133553. https://doi.org/10.1016/j.chemosphere.2022.133553
2. Abdel-Fatah, M.A. (2023). Integrated management of industrial wastewater in the food sector. Sustainability, 15(23), 16193. https://doi.org/10.3390/su152316193
3. Moreno, L. 3 companies utilizing water reuse in their operations (2024). Water Technology. https://www.watertechonline.com/water-reuse/article/55132395/aquacycl-3-companies-utilizing-water-reuse-in-their-operations
References: 1. Shrivastava, V., Ali, I., Marjub, M. M., Rene, E.R., Soto, A.M.F. (2022). Wastewater in the food industry: Treatment technologies and reuse potential. Chemosphere, 293, 133553. https://doi.org/10.1016/j.chemosphere.2022.133553
2. Abdel-Fatah, M.A. (2023). Integrated management of industrial wastewater in the food sector. Sustainability, 15(23), 16193. https://doi.org/10.3390/su152316193
3. Moreno, L. 3 companies utilizing water reuse in their operations (2024). Water Technology. https://www.watertechonline.com/water-reuse/article/55132395/aquacycl-3-companies-utilizing-water-reuse-in-their-operations
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.