Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50128
| Назва: | Water reuse in food enterprises in the conditions of water crisis: challenges and opportunities |
| Інші назви: | Повторне водокористування на харчових підприємствах в умовах водної кризи: виклики та можливості |
| Автори: | Коваленко, О. О. Kovalenko, O. O. |
| Приналежність: | Одеський національний технологічний університет, Україна |
| Бібліографічний опис: | Kovalenko O. O. Water reuse in food enterprises in the conditions of water crisis: challenges and opportunities / O. O. Kovalenko // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 вересня 2025 р. — Tern. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — P. 28–29. — (Innovative technologies in food production). |
| Бібліографічне посилання: | Kovalenko O. O. Water reuse in food enterprises in the conditions of water crisis: challenges and opportunities // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, Ternopil, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. P. 28–29. |
| Bibliographic citation (APA): | Kovalenko, O. O. (2025). Water reuse in food enterprises in the conditions of water crisis: challenges and opportunities. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 28-29.. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Kovalenko O. O. (2025) Water reuse in food enterprises in the conditions of water crisis: challenges and opportunities. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 28-29. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата публікації: | 25-вер-2025 |
| Дата внесення: | 28-жов-2025 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| УДК: | 628.3-027.33 |
| Кількість сторінок: | 2 |
| Діапазон сторінок: | 28-29 |
| Початкова сторінка: | 28 |
| Кінцева сторінка: | 29 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50128 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://doi.org/10.1016/j.chemosphere.2022.133553 https://doi.org/10.3390/su152316193 https://www.watertechonline.com/water-reuse/article/55132395/aquacycl-3-companies-utilizing-water-reuse-in-their-operations |
| Перелік літератури: | 1. Shrivastava, V., Ali, I., Marjub, M. M., Rene, E.R., Soto, A.M.F. (2022). Wastewater in the food industry: Treatment technologies and reuse potential. Chemosphere, 293, 133553. https://doi.org/10.1016/j.chemosphere.2022.133553 2. Abdel-Fatah, M.A. (2023). Integrated management of industrial wastewater in the food sector. Sustainability, 15(23), 16193. https://doi.org/10.3390/su152316193 3. Moreno, L. 3 companies utilizing water reuse in their operations (2024). Water Technology. https://www.watertechonline.com/water-reuse/article/55132395/aquacycl-3-companies-utilizing-water-reuse-in-their-operations |
| References: | 1. Shrivastava, V., Ali, I., Marjub, M. M., Rene, E.R., Soto, A.M.F. (2022). Wastewater in the food industry: Treatment technologies and reuse potential. Chemosphere, 293, 133553. https://doi.org/10.1016/j.chemosphere.2022.133553 2. Abdel-Fatah, M.A. (2023). Integrated management of industrial wastewater in the food sector. Sustainability, 15(23), 16193. https://doi.org/10.3390/su152316193 3. Moreno, L. 3 companies utilizing water reuse in their operations (2024). Water Technology. https://www.watertechonline.com/water-reuse/article/55132395/aquacycl-3-companies-utilizing-water-reuse-in-their-operations |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Kovalenko_O_O-Water_reuse_in_food_enterprises_28-29.pdf | 593,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Kovalenko_O_O-Water_reuse_in_food_enterprises_28-29__COVER.png | 1,33 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.