Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50128
Metadatuen erregistro osatua
| DC eremua | Balioa | Hizkuntza | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Коваленко, О. О. | |
| dc.contributor.author | Kovalenko, O. O. | |
| dc.coverage.temporal | 25 – 26 вересня 2025 р. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T15:46:37Z | - | 
| dc.date.available | 2025-10-28T15:46:37Z | - | 
| dc.date.created | 2025-09-25 | |
| dc.date.issued | 2025-09-25 | |
| dc.identifier.citation | Kovalenko O. O. Water reuse in food enterprises in the conditions of water crisis: challenges and opportunities / O. O. Kovalenko // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 вересня 2025 р. — Tern. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — P. 28–29. — (Innovative technologies in food production). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8751-03-6 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50128 | - | 
| dc.format.extent | 28-29 | |
| dc.language.iso | en | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | |
| dc.relation.uri | https://doi.org/10.1016/j.chemosphere.2022.133553 | |
| dc.relation.uri | https://doi.org/10.3390/su152316193 | |
| dc.relation.uri | https://www.watertechonline.com/water-reuse/article/55132395/aquacycl-3-companies-utilizing-water-reuse-in-their-operations | |
| dc.title | Water reuse in food enterprises in the conditions of water crisis: challenges and opportunities | |
| dc.title.alternative | Повторне водокористування на харчових підприємствах в умовах водної кризи: виклики та можливості | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2025 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 2 | |
| dc.subject.udc | 628.3-027.33 | |
| dc.relation.references | 1. Shrivastava, V., Ali, I., Marjub, M. M., Rene, E.R., Soto, A.M.F. (2022). Wastewater in the food industry: Treatment technologies and reuse potential. Chemosphere, 293, 133553. https://doi.org/10.1016/j.chemosphere.2022.133553 | |
| dc.relation.references | 2. Abdel-Fatah, M.A. (2023). Integrated management of industrial wastewater in the food sector. Sustainability, 15(23), 16193. https://doi.org/10.3390/su152316193 | |
| dc.relation.references | 3. Moreno, L. 3 companies utilizing water reuse in their operations (2024). Water Technology. https://www.watertechonline.com/water-reuse/article/55132395/aquacycl-3-companies-utilizing-water-reuse-in-their-operations | |
| dc.relation.referencesen | 1. Shrivastava, V., Ali, I., Marjub, M. M., Rene, E.R., Soto, A.M.F. (2022). Wastewater in the food industry: Treatment technologies and reuse potential. Chemosphere, 293, 133553. https://doi.org/10.1016/j.chemosphere.2022.133553 | |
| dc.relation.referencesen | 2. Abdel-Fatah, M.A. (2023). Integrated management of industrial wastewater in the food sector. Sustainability, 15(23), 16193. https://doi.org/10.3390/su152316193 | |
| dc.relation.referencesen | 3. Moreno, L. 3 companies utilizing water reuse in their operations (2024). Water Technology. https://www.watertechonline.com/water-reuse/article/55132395/aquacycl-3-companies-utilizing-water-reuse-in-their-operations | |
| dc.contributor.affiliation | Одеський національний технологічний університет, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.spage | 28 | |
| dc.citation.epage | 29 | |
| dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.identifier.citation2015 | Kovalenko O. O. Water reuse in food enterprises in the conditions of water crisis: challenges and opportunities // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, Ternopil, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. P. 28–29. | |
| dc.identifier.citationenAPA | Kovalenko, O. O. (2025). Water reuse in food enterprises in the conditions of water crisis: challenges and opportunities. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 28-29.. | |
| dc.identifier.citationenCHICAGO | Kovalenko O. O. (2025) Water reuse in food enterprises in the conditions of water crisis: challenges and opportunities. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 28-29. | |
| Bildumetan azaltzen da: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | |
Item honetako fitxategiak:
| Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Kovalenko_O_O-Water_reuse_in_food_enterprises_28-29.pdf | 593,85 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
| ICFSI_2025_Kovalenko_O_O-Water_reuse_in_food_enterprises_28-29__COVER.png | 1,33 MB | image/png | Bistaratu/Ireki | 
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.