Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50128

Tytuł: Water reuse in food enterprises in the conditions of water crisis: challenges and opportunities
Inne tytuły: Повторне водокористування на харчових підприємствах в умовах водної кризи: виклики та можливості
Authors: Коваленко, О. О.
Kovalenko, O. O.
Affiliation: Одеський національний технологічний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Kovalenko O. O. Water reuse in food enterprises in the conditions of water crisis: challenges and opportunities / O. O. Kovalenko // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 вересня 2025 р. — Tern. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — P. 28–29. — (Innovative technologies in food production).
Bibliographic reference (2015): Kovalenko O. O. Water reuse in food enterprises in the conditions of water crisis: challenges and opportunities // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, Ternopil, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. P. 28–29.
Bibliographic citation (APA): Kovalenko, O. O. (2025). Water reuse in food enterprises in the conditions of water crisis: challenges and opportunities. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 28-29..
Bibliographic citation (CHICAGO): Kovalenko O. O. (2025) Water reuse in food enterprises in the conditions of water crisis: challenges and opportunities. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 28-29.
Część publikacji: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Konferencja/wydarzenie: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Data wydania: 25-wrz-2025
Date of entry: 28-paź-2025
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 628.3-027.33
Strony: 2
Zakres stron: 28-29
Główna strona: 28
Strona końcowa: 29
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50128
ISBN: 978-617-8751-03-6
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
Związane URL literatura: https://doi.org/10.1016/j.chemosphere.2022.133553
https://doi.org/10.3390/su152316193
https://www.watertechonline.com/water-reuse/article/55132395/aquacycl-3-companies-utilizing-water-reuse-in-their-operations
Wykaz piśmiennictwa: 1. Shrivastava, V., Ali, I., Marjub, M. M., Rene, E.R., Soto, A.M.F. (2022). Wastewater in the food industry: Treatment technologies and reuse potential. Chemosphere, 293, 133553. https://doi.org/10.1016/j.chemosphere.2022.133553
2. Abdel-Fatah, M.A. (2023). Integrated management of industrial wastewater in the food sector. Sustainability, 15(23), 16193. https://doi.org/10.3390/su152316193
3. Moreno, L. 3 companies utilizing water reuse in their operations (2024). Water Technology. https://www.watertechonline.com/water-reuse/article/55132395/aquacycl-3-companies-utilizing-water-reuse-in-their-operations
References: 1. Shrivastava, V., Ali, I., Marjub, M. M., Rene, E.R., Soto, A.M.F. (2022). Wastewater in the food industry: Treatment technologies and reuse potential. Chemosphere, 293, 133553. https://doi.org/10.1016/j.chemosphere.2022.133553
2. Abdel-Fatah, M.A. (2023). Integrated management of industrial wastewater in the food sector. Sustainability, 15(23), 16193. https://doi.org/10.3390/su152316193
3. Moreno, L. 3 companies utilizing water reuse in their operations (2024). Water Technology. https://www.watertechonline.com/water-reuse/article/55132395/aquacycl-3-companies-utilizing-water-reuse-in-their-operations
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi