Link lub cytat.
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50128
| Tytuł: | Water reuse in food enterprises in the conditions of water crisis: challenges and opportunities | 
| Inne tytuły: | Повторне водокористування на харчових підприємствах в умовах водної кризи: виклики та можливості | 
| Authors: | Коваленко, О. О. Kovalenko, O. O.  | 
| Affiliation: | Одеський національний технологічний університет, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Kovalenko O. O. Water reuse in food enterprises in the conditions of water crisis: challenges and opportunities / O. O. Kovalenko // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 вересня 2025 р. — Tern. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — P. 28–29. — (Innovative technologies in food production). | 
| Bibliographic reference (2015): | Kovalenko O. O. Water reuse in food enterprises in the conditions of water crisis: challenges and opportunities // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, Ternopil, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. P. 28–29. | 
| Bibliographic citation (APA): | Kovalenko, O. O. (2025). Water reuse in food enterprises in the conditions of water crisis: challenges and opportunities. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 28-29.. | 
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Kovalenko O. O. (2025) Water reuse in food enterprises in the conditions of water crisis: challenges and opportunities. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 28-29. | 
| Część publikacji: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025  | 
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | 
| Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | 
| Data wydania: | 25-wrz-2025 | 
| Date of entry: | 28-paź-2025 | 
| Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. | 
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil  | 
| Zakresu czasowego: | 25 – 26 вересня 2025 р. | 
| UDC: | 628.3-027.33 | 
| Strony: | 2 | 
| Zakres stron: | 28-29 | 
| Główna strona: | 28 | 
| Strona końcowa: | 29 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50128 | 
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 | 
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025  | 
| Związane URL literatura: | https://doi.org/10.1016/j.chemosphere.2022.133553 https://doi.org/10.3390/su152316193 https://www.watertechonline.com/water-reuse/article/55132395/aquacycl-3-companies-utilizing-water-reuse-in-their-operations  | 
| Wykaz piśmiennictwa: | 1. Shrivastava, V., Ali, I., Marjub, M. M., Rene, E.R., Soto, A.M.F. (2022). Wastewater in the food industry: Treatment technologies and reuse potential. Chemosphere, 293, 133553. https://doi.org/10.1016/j.chemosphere.2022.133553 2. Abdel-Fatah, M.A. (2023). Integrated management of industrial wastewater in the food sector. Sustainability, 15(23), 16193. https://doi.org/10.3390/su152316193 3. Moreno, L. 3 companies utilizing water reuse in their operations (2024). Water Technology. https://www.watertechonline.com/water-reuse/article/55132395/aquacycl-3-companies-utilizing-water-reuse-in-their-operations  | 
| References: | 1. Shrivastava, V., Ali, I., Marjub, M. M., Rene, E.R., Soto, A.M.F. (2022). Wastewater in the food industry: Treatment technologies and reuse potential. Chemosphere, 293, 133553. https://doi.org/10.1016/j.chemosphere.2022.133553 2. Abdel-Fatah, M.A. (2023). Integrated management of industrial wastewater in the food sector. Sustainability, 15(23), 16193. https://doi.org/10.3390/su152316193 3. Moreno, L. 3 companies utilizing water reuse in their operations (2024). Water Technology. https://www.watertechonline.com/water-reuse/article/55132395/aquacycl-3-companies-utilizing-water-reuse-in-their-operations  | 
| Typ zawartości: | Conference Abstract | 
| Występuje w kolekcjach: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | 
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Kovalenko_O_O-Water_reuse_in_food_enterprises_28-29.pdf | 593,85 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ICFSI_2025_Kovalenko_O_O-Water_reuse_in_food_enterprises_28-29__COVER.png | 1,33 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie | 
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi